Kaffepaussi

A&A at HoMe

Oi että, minä rakastan kukkia, kahvia ja tuota tuoksua!

Lupaan, että nämä on viimeiset kuvat tuosta kimpusta. Tämä päivä on vaan ollut erityisen hyvä päivä, ja halusin jakaa kukkia ihan silkasta ilosta. Enää tuo kimppu ei ole edes kovin kuvauksellinen, alkaa jo raukka kuivumaan pystyyn. Tänään on ollut ihanan aurinkoista ja lämmintä, joten taidanpa vielä lähteä pienelle kävelylle...

Mulla on vielä kiva tarina tuosta meidän kotikadun kukkakaupasta, josta siis tämäkin kimppu on hommattu, stay tuned! Kerron siitä vielä myöhemmin lisää, mutta se on sellainen, kuin Priit Press & Lilled, aivan ihana! Suosittelen todella, jos sopivaa kukkauppaa etsit tallinnasta. Sieltä saa mahtavat kimput!

Ihanaa viikkoa ja aurinkoa hulluna!

Ps. mulla ei ole mitään pääsiäisen juttuja, ei siis mitään... ja kaikki askartelee ja laittaa jo pajunkissoja kovalla tohinalla blogeissaan... Noh, saa nähdä, että jaksanko  askarrella jotakin. Kovasti tekis mieli askarrella sellaista kipsimunaa, mitä olen monessakin blogissa nähnyt tehtävän. Niinkuin Tällainen, mikä tuolla Stiplu-blogissa! Siitä tulee tosi kaunis, ja sisälle voi laittaa joko kukan, tuikun tai vaikka jotakin tarjoiltavaa. Eiks olekki söötti munanen?

 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Ihanat kuvat ja mikä kimppu! Meillä on naapurin ovessa roikkunu jo neljä päivää kukkapaketti. Mä jo mietin, että pitäskö ne vaan ottaa ja laittaa veteen :D :D No ei sentään! Mutta kyllähän ne jo aika kuupahtaneita varmasti on!

annaandandyathome
A&A at HoMe

haha, oisit vaan laittanu veteen. ;)  oisit voinu kato viedä ne sitten sille kun se tulee kotiin! voin kuvitella kuinka ne himottaa siinä ovessa! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.