Kaffepaussi

DSC_1157.jpg

DSC_1094.jpg

Oi että, minä rakastan kukkia, kahvia ja tuota tuoksua!

Lupaan, että nämä on viimeiset kuvat tuosta kimpusta. Tämä päivä on vaan ollut erityisen hyvä päivä, ja halusin jakaa kukkia ihan silkasta ilosta. Enää tuo kimppu ei ole edes kovin kuvauksellinen, alkaa jo raukka kuivumaan pystyyn. Tänään on ollut ihanan aurinkoista ja lämmintä, joten taidanpa vielä lähteä pienelle kävelylle…

Mulla on vielä kiva tarina tuosta meidän kotikadun kukkakaupasta, josta siis tämäkin kimppu on hommattu, stay tuned! Kerron siitä vielä myöhemmin lisää, mutta se on sellainen, kuin Priit Press & Lilled, aivan ihana! Suosittelen todella, jos sopivaa kukkauppaa etsit tallinnasta. Sieltä saa mahtavat kimput!

Ihanaa viikkoa ja aurinkoa hulluna!

Ps. mulla ei ole mitään pääsiäisen juttuja, ei siis mitään… ja kaikki askartelee ja laittaa jo pajunkissoja kovalla tohinalla blogeissaan… Noh, saa nähdä, että jaksanko  askarrella jotakin. Kovasti tekis mieli askarrella sellaista kipsimunaa, mitä olen monessakin blogissa nähnyt tehtävän. Niinkuin Tällainen, mikä tuolla Stiplu-blogissa! Siitä tulee tosi kaunis, ja sisälle voi laittaa joko kukan, tuikun tai vaikka jotakin tarjoiltavaa. Eiks olekki söötti munanen?

DSC_1102.JPG

DSC_1107.JPG

 

DSC_1150.JPG

DSC_1151.jpg

DSC_1175.JPG

DSC_1097.JPG

DSC_1156.jpg

DSC_1158.jpg

DSC_1162.JPG

DSC_1167.jpg

DSC_1169.jpg

DSC_1171.jpg

DSC_1098.JPG

DSC_1172.JPG

DSC_1044.JPG

DSC_1178.JPG

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit (2)
  1. Ihanat kuvat ja mikä kimppu! Meillä on naapurin ovessa roikkunu jo neljä päivää kukkapaketti. Mä jo mietin, että pitäskö ne vaan ottaa ja laittaa veteen 😀 😀 No ei sentään! Mutta kyllähän ne jo aika kuupahtaneita varmasti on!

    1. haha, oisit vaan laittanu veteen. 😉  oisit voinu kato viedä ne sitten sille kun se tulee kotiin! voin kuvitella kuinka ne himottaa siinä ovessa! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *