Kauniit putelit ja kihara tukka

DSC_0197.JPG

DSC_0181.jpg

DSC_0201.JPG

En kyllä oo aikoihin nähnyt yhtä hienoa pakkausta, kuin tämä äidiltä lainaamani Diorin kynsilakka kultahileineen. Ihan kuin koru. Bonuksena vielä, se kuivui ihan hullun nopsasti. Ei siis mennyt ryttyyn, niinkuin mulla yleensä kaikki lakat (jopa chanelin?).

Niin, ja onhan tuo YSL.n huulipunakin aika herkun näköinen pötkylä. Se on ihan oma, ja siitä irtoo vain vähän pinkkiä kiiltoa, joten sitä on helppo sutaista vaikka ilman peiliäkin. Kulkee siis melkein aina mukana. 

DSC_0199.jpgDSC_0180.JPG

DSC_0191.jpg

DSC_0194.jpg

DSC_0252.JPG

DSC_0193.jpg

Olen innostunut taas pitkästä aikaa kiharoista, ja teen niitä tuon tuosta. Suoristusraudalla kiharat tulee niin nopeasti ja helposti, ja tulos on kivan luonnollinen. Ghd.n suoristusrauta on paras kaikista, jos multa kysytään. Vaikka se onkin aikanaan ollut kallis hankinta, niin omani taitaa olla nyt n.8 vuotta vanha, ja toimii edelleen loistavasti, vaikka se on aina ollut ihan päivittäisessä käytössä. Yleensä ihan vain taivutan hiukan latvoja sisäänpäin ja suoristan noin muuten, mutta nyt viime kampaaja-reissun jälkeen olen ollut ihan innoissani helpoista kiharoista. 

Ilman Ghd.täni en kyllä taatusti pärjäisi. Otan sen mukaan joka ikiselle reissulle, enkä tiedä, mitä tekisin, jos sen joskus unohtaisin. 

DSC_0300.JPG

DSC_0230.jpg

DSC_0168.jpg

DSC_0214.JPG

DSC_0186.JPG

DSC_0200.JPG

DSC_0182.jpg

Semmosia tiistai-illan ajatuksia tänään! 

Kuvat: A&A at HoMe

Kommentit (4)
 1. Arrgggh! Mä en osaa tehdä ollenkaan suoristusraudalla kiharoita! En vaan osaa ja mua ottaa se päähän! 😀 Olen yrittänyt miljoona kertaa eikä siitä vaan tuu mitään! Sun tosin näyttää todella kauniilta!

  1. Eikä? Voi ei, miten musta ne vaan tulee ihan ittestään kun vaan ottaa pienen tupon, laittaa suoristusraudan tyveen kiinni, kääntää kierroksen ja vetää suoraan latvaan saakka… 😮 

   Sun pitää youtubesta kattoo joku ”opetusvideo” ja harjotella vaan kauheesti. 🙂 

   Mua on ärsyttänyt, kun en ole osannut tehdä kalanruotolettiä sillai väärinpäin, niinkun että se osio, mikä normaalisti laitetaan aina yli, ni pitääkin laittaa ali! Mut nyt olen jo vaikka kuinka kauan iltaisin teeveen ääressä tehnyt ja aukonut ja tehnyt ja aukonut… (mainoskatkoilla juoksen vessan peilistä kattomaan lopputulosta, hah) Ja se alkaa jo näyttää ihan letille 🙂 

   1. Emmä tajuu! Onks mulla sitte niin liukas hiuslaatu, että sen takii ei onnistu? Nyyh. Oon kuule kattonu kaikki blogien opetusvideot läpi enkä silitkään vaan osaa! Taikka sitten hei… se on raudassa se vika! Jospa munkin pitäis panostaa siihen kaikkien kehumaan GHD:hen….?

    Lettien kanssa olen yhtä urpo ku kiharoidenkin kanssa! 😀 Opin vasta jokunen vuosi sitten VAHINGOSSA tekemään ranskanletin ja ei sekään niin kovin kaunis ole! 😀

    1. Kai sen pitäis onnistua, jos on hyvä aine alla? Saahan kampaajatkin ne kikkarat aina tehtyy ihmisille? Vaikka olen mä joskus kuullut, et jotkut on sanonut, että kiharat ei pysy… en tiiä voiko olla, että ei saa millään? 

     Ja tuo Ghd on kyllä niin hyvä, ihan sikahyvä! Ei se polta tukkaa ja liusuu vaan niin ihanasti aina. Ja vaikka käytän joka päivä, niin mun tukka on silti ihan hyvässä kunnossa. 

     Mulla on itse asiassa tallinnassa toinen, ja siskolla on oma… kaikki on 5-8 vuotta vanhoja, ja ihan uudenveroisia, vaikka kovalla käytöllä. Mullakin on aina mukana, alkuun pelkäsin, että jos menee rikki vaikka matkalaukussa, mutta enää moneen vuoteen en ole edes mitenkään varjellut koko laitetta, ja hyvin on säilynyt. Että ei se loppujen lopuks ole musta edes kallis. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *