Kesä tuli (ja Obama kans)

IMG_6331.jpg

IMG_6337.jpg

Kesä tulikin takasin!

Hitsi, ajattelin että siivoan tänään oikeen kunnolla, kun kerran se Barack Obamakin tulee tänään vierailulle…

No, kun olin raahannut lähestulkoon kaikki huonekalut vierashuoneeseen, niin yllättäen siivous ei enää kiinnostanutkaan. Ulkona oli niin ihana kesä, että ajattelin pitää pienen auringonottotauon.

Ehtii sitä siivota sittenkin kun sataa, on mun motto…

Tauko venyi niin, että väsäsin katolle tuollaisen daybedin, siirtelin kalusteita uuteen järjestykseen ja kuvailinkin pikkusen.

Eilis-illasta asti Obaman hienot mustat helikopterit on lennelleet meidän yllä ja tänään kun hääräilin katolla, niin koko ajan kopterit pyörivät siinä. Mietin, että näkeeköhän ne mun urpoiluja kun kameran kanssa pompin nurkasta toiseen ja etsin kuvakulmia (ja aina välillä kurkin yli laitojen).

IMG_6386.JPG

IMG_6345.JPG

Ja sitten me lähdettiin Andyn kanssa lenkille katsomaan josko me nähtäis se, ja olipas jännittävin koiranpissatuslenkki koskaan.

Ensinnäkin täällä uutisoitiin, että ulos mennessä pitää olla henkkarit mukana tänään… Passi siis käsilaukkuun ja lenkille!

Koska Yhdysvaltain suurlähetystö on ihan meidän naapurissa, niin me saatiin kävellä koko lenkki poliisisaattueessa, kaupungille ja takas kotiin. Poliiseja seisoi viiden metrin välein, enkä mä edes tiedä kuinka pitkälle asti niitä riitti.

Se on jännä tunne kun poliisit tarkkailee koko ajan, niin oikeastaan pitäisi tuntea turvaa, eikö…Jotenkin musta tuntui kuitenkin että mä liikun nyt ihan tosi vaarallisella alueella kun näin aseita ja tummapukuisia miehiä supisemassa salaisiin korvakuulokkeisiin. 

Ja sitten vielä vähän kun laittaa mielikuvituksen laukkaamaan, niin sitä voi ihan hyvin nähdä muka jonkun sala-ampujan vilahtavan katolla. Vaikka todennäköisesti siellä katolla joku vaan sisustaa omaa terdeään ja siirtelee huonekaluja, hah. 

Myös kaikki ne,  jotka puhui handsfreehen, kantoi sanomalehteä kainalossa tai istui puistonpenkillä reppu vieressään, näytti tosi hämärille tyypeille! heh…

IMG_6384.JPG

IMG_6375.jpg

Siinä se nyt tuli ja meni (jos edes oli tossa autossa)!

Ja ette usko, vaikka kello on yhdeksän illalla ja nyt on jo syyskuu, niin mä olen edelleen täällä katolla (ja isi on kuulemma ollu koko päivän uikkareissa paatilla)… 

Kuvat: A&A at Home

Kommentit (2)
  1. Haha, joo me oikein odoteltiin tossa puistossa että se ajaa ohi… 

    Ja tietty käytät mottoa, hienoja ilmoja ei voi hukata sisällä olemiseen! 

    (tosin sadekeleillä se unohtuu, silloin on ihan jotkut muut motot, niinkun että sateella saa loikoilla, kattoa telkkaria ja syödä jäätelöä) Mut ei sil oo väliä 🙂

  2. Oi vähänkö hienoa! Sä ”näit” Obaman 🙂

    Jos annat luvan, niin mä voisin ottaa ton sun moton käyttöön, se on ihan hirmusen hyvä!! PEUKUT sille!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *