Kotona

DSC_0639.jpg

DSC_1111.JPG

Viime ajoilta, 

Olisi niin ihanaa kohta jo avata tuo kattoikkuna ja mennä kurkkaamaan miltä tuolla katolla näyttää viime kesän jäljiltä. Mutta ehkä pitää hetki vielä odotella. 

Viikonloppuna oli taas hyytävän kylmät ilmat, ainakin täällä tallinnassa. Tuli jopa pari lumihiutalettakin, mutta onneksi ne ei jäänyt maahan. Viime viikolla vasta aurinko paistoi, ja sai pitää parvekkeen ovea auki, niin lämmintä oli. Eilen illalla annoin periksi, ja laitoin toppatakin päälleni. möh. 

DSC_0641.JPG

DSC_0642.JPG

DSC_0657.jpg

DSC_0643.jpg

DSC_0644.jpg

DSC_1131.JPG

DSC_1145.jpg

Lexingtonin Beach-tyynyt, kaikessa mauttomuudessaan, oli minusta niin hauskat. Ostin ne pilkkahintaan stockan outletista, ja ne muistuttaa koko ajan tulevasta kesästä. Varjostin on diy, siis omatekemä lucky balloon -tyylinen pellava-hökötys. Sopii ihan hyvin tuohon. 

Esteetikolle väliaikainen kakkoskoti on kyllä tavallisen tuskaista… Mitään ei voi ostaa, koska ei tiedä, kauan sitä toista kotia asutaan. Silti haluttaisi sisustaa kaikki nätisti ja silmissään näkisi jo kodin valmiina, huoh… Ja seiniäkin olis kiva porata ja maalata, mutta vuokra-asunnossa se ei ole mahdollista…. Siis että tällaisella olkkarilla on nyt mentävä.

Tosin naapurin poika kysyi eilen kaksi kertaa, että miksi teillä on niin paljon tavaraa? (apua, ajattelin vain, että näkisitpä meidän turun kodin)… Taitaa siis olla aika vähän karsia ja siivota, meinaan lasten suustahan se totuus tulee, eikö? haha. 

DSC_1154.JPG

DSC_0648.JPG

DSC_1159.JPG

DSC_0656.jpg

DSC_0660.JPG

DSC_1118.JPG

DSC_1175.JPG

DSC_1155.jpg

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit (4)
  1. Nuohan on tosi hauskat ja freesit tyynyt 🙂 Onko se stokka-outlet siellä jossain ostoskeskuksessa, vähän kauempana? 

    1. Eikun se on ihan Stockalla siellä kakkos-kerroksessa. Miesten vaatteiden takana, missä ennen oli nuorten vaatteet / one way. Joskus oli Rocca al Maressa stockan outlet, mut se lopetettiin. Tuo on ihan vain semmoinen pieni osasto, jossa on kaikkea jämää mitä on jäänyt! 

      Ne hullut päivät on muuten kai täällä vasta kahen viikon päästä tällä kertaa… Tai ei ainakaan mitään kuvastoa tms ole vielä tullut, ainakaan nettiin. 

      1. Aa se on siellä! Vois kävästä huomenna! Tuukko messiin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *