Kuka A&A ?

untitled-70.jpg

Kuka ja mikä blogi tämä on? 

Toimitus kysyi (täällä) joku aika sitten siitä, kenen blogi ansaitsisi paikan suosittelemme -listalla . Minun pikkuinen, A&Aani oli saanut hurjasti ääniä, ja nyt blogin yläreunaa koristaakin ihana Suosittelemme-leima! Kiitos ihan miljoonasti, johan mä ihan punastuin niistä kehuista. 

Lukijoitakin tänne on tullut tasaisesti vuoden aikana lisää ja nyt tätä lukee jo muutkin kuin äiti, isi, kaverit ja työkaverit. haha. Siksi ajattelin tehdä tällaisen kuka ja mikä tämä on -postauksen, sillä nyt on sellaisen aika. 

Ensinnäkin nimivalintaa aikoinaan sen enempää miettimättä, se nyt näkyy tuollaisena outona A&;%&#€”A%&A”amp?? A at home -tyylillä monesti kun sen kirjoittaa?

Eli blogin nimivalinta ei välttämättä ole ihan paras keksintö, mutta se se nyt on (ei kai sitä saa vaihdettuakaan). Ajatuksena alunperin oli vain Annan ja Andyn kotona/ Anna and Andy at Home ja se muokkautui A&A at Home.ksi ihan vain siksi että se näytti silmään ookoolta, ja mehän ollaan mielellään kotona, tai tällä hetkellä kodeissa, jos niin voi sanoa. 

untitled-66 (1).jpg

IMG_3578 (1).jpg

Meillä asuu siis minun lisäksi, shih tzu -rotuinen koira nimeltä Andy, ja yks mies. Blogi oli ollut ajatuksissani jo pidempään, mutta rohkaistuin perustamaan sen vasta vuosi sitten. Meillä oli juuri neljäs asunto remontoitu ja halusin jakaa kuvia ja ideoita muillekkin kuin omalle tietokoneelleni tai kameran muistille.

Tykkään sisustamisesta, matkustamisesta, kaikista diy-jutuista, kauneusjutuista, vaatteista, kukista ja kaikesta kauniista. Valokuvausta rakastan ja valokuvaukseen mulla onkin sellainen viha-rakkaus suhde. Kun kamera ei tottele, kuinka se voikin olla niin ärsyttävää ja vaikeaa?  Valokuvauksen kanssa on siis rutkasti parannettavaa, ja haluaisinkin oppia käyttämään kameraani paljon paljon paremmin. 

Tykkään kuitenkin leikitellä kuvilla ja muokkailen paljon kuviani, lisäilen valoa, väriä ja varjoja ja kokeilen uusia ohjelmia. Olen aika kova tietokonetyttö, jaksan istua koneella tuntitolkulla, kokeilla ja opetella jotain uutta. 

Tämän postauksen kuvat ovat Valokuvaaja Johanna Levomäen ottamat kesäkuun kotivinkkiä varten, joten näin kauniita kuvia, ja näin puunattua tip top-kotia tässä blogissa harvoin esiintyy. 

Jonkun näistä taidankin olla jo julkaissut täällä silloin kesäkuussa, mutta muuten nämä on jääneet tietokoneen syövereihin. 

Tältä meillä näyttää siis silloin kun kaikki on siivottu ja puunattu, ostettu tuoreet kukat ja laitettu sukkahousut jalkaan. Vaikka kuvat onkin otettu viisi kuukautta takaperin, niin ihan samalta meillä näyttää edelleen (tai siis näyttäis jos siivoaisin lehtikuvaajaa varten) .

untitled-256 (1).jpg

IMG_3613 (1).jpg

untitled-89 (1).jpg

Blogissa vilahtelee myös usein sisko ja sen tyttö, vuoden ikäinen Mini-Porkkana. Porkkana-lempinimi tuli heti synnytyslaitoksella, oranssien hiusten takia, ja sen nimen pidän täällä blogissa hänelle (tosin kaikki kutsuu häntä Porkkanaksi muutenkin). 

Myös siskon ihanaa kotia esittelen aika usein, koska siellä sitä vasta tuunaillaan. Sillä on aika niin paljon projekteja meneillään, että minä en meinaa keritä edes valokuvata kaikkea.

Monesti kaikki menee niin, että minä keksin idean, kerron sen siskolle, mutta se jääkin sitten siihen. Sitten sisko laittaa seuraavana päivänä kuvan tekstarilla, kun se on jo toteuttanut sen (Ja minä juoksen paikalle rähjäämään kameroineni, että eikö sulla nyt ole yhtään kuvaa siitä, miltä se näytti ennen! ”-noku se unohtu, sanoo sisko” haha… 

Mutta siis Diy-juttuja me tykätään tehdä!

untitled-379 (1).jpg

untitled-101 (1).jpg

Meillä on myös tällä hetkellä aika erikoiset elämänjärjestelyt, sillä asumme kahdessa maassa.

Kun kolme vuotta sitten ostimme tämän, melkein satavuotiaan puutalon, täyttä remonttia vailla olevana, muutti mies vuodeksi Tallinnaan. No se vuosi venähti kahdeksi, ja kolmeksi, ja kohta viideksi, mutta niin me ollaan pärjätty. Ees taas mennään ja tullaan, välillä useammin, ja välillä vähän harvemmin. 

Täällä siis seikkaillaan myös Tallinnassa, jossa meillä on hyvin erilainen koti. Moderni vuokra-asunto keskustan kerrostalossa, jossa sisustus on tehty vanhoilla huonekaluilla ja reikiä ei saa porailla seiniin, mutta katolla on suuren suuri terassi, joka on maailman ihanin. 

untitled-213.jpg

untitled-236 (1).jpg

untitled-115 (1).jpg

untitled-134 (1).jpg

untitled-39 (1).jpg

untitled-205.jpg

untitled-23 (1).jpg

IMG_3664.jpg

untitled-318 (1).jpg

untitled-127.jpg

untitled-268.jpg

untitled-373.jpg

untitled-352.jpg

untitled-342.jpg

untitled-171 (1).jpg

untitled-166.jpg

untitled-192 (1).jpg

untitled-182.jpg

Kuvat: Johanna Levonmäki / Kotivinkki 06/2014

Semmoinen sepustus ja semmoinen sisustus on Annan talossa! 

Kiva kun poikkesit, ja tervetuloa uudelleen, 

T. Anna 

P.s. Minua voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa, Blogvinissa ja Pinterestissä

 

Kommentit (13)
  1. Voi Kiitos Tinni,

    Joo, se on kummitädin babysitter! 🙂 oli niin rankka kuvauspäivä että sillä meni ihan taju pois. 🙂 

  2. Teidän koti on niiiin ihana! Mahtava tuo kuva jossa miniPorkkana torkuttaa tuolilla, ilmeisesti 😀 liikkis!!!

     

    🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *