Kultamaali-maniaa

IMG_3718.JPG

IMG_3721.JPG

IMG_3717.jpg

Olen pimahtanut kultamaalista… Mä vouhkaan siitä luultavasti niin kauan, kunnes maali tai maalattavat tavarat loppuu… Eilen pyörin ympäriinsä ja etsin jotain mitä VIELÄ voisin maalata! 

Muistaako kukaan mun haaveiluja kultasisustamisesta? Tai haaveiluja Tallinnan asuntoon? Niistä löytyy inspiraatioita TÄÄLTÄ  (lemppari) ja TÄÄLTÄ, sekä yksi oli tämä KULTAA JA MINTTUA … 

Hitsi olen jo kauan halunnut spray-maalata montaakin tavaraa, mutta en ole keksinyt miten se toteutettaisiin kerrostalossa?

Siskon kylppäri on ihan paras, koska se on vielä remontoimatta, niin siellä me vaan spreijataan niiden alakerran suihkussa (ja siellä on mustaa, valkoista, kultaa, ja hopeaa ihan siellä kaakeleissa) … Mutta keskustassa, ja kerrostalossa??? Ei yksinkertaisesti vaan voi spreijata… 

Löysin pieniä puteleita tavaratalon askarteluosastolta. Kyljessä luki että sopii puuhun, metalliin, lasiin ja IHAN KAIKKEEN! Se maksoi 9 euroa, joten päätin kokeilla, ja WOW…

Nyt kullitetaan lähestulkoon kaikki! Toi pikku purkki riittää neliöön, siis aika isoon alueeseen!

2014-06-18 20.33.18.jpg

Ekana uhrina oli koirankuppi, ja sitten jo hyökkäsin Ikean peilin kimppuun.

Siitä vaan kun sutii, niin jälki on tositosi-siistiä! ja kuivuu ihan tasaiseksi. Peilin kuvat ei ihan ole kerinnyt täysin kuiviksi kun en malttanut odottaa… Mutta siis kuivuessa tasoittui ihan tasaiseksi, eikä yhtään näy siveltimenvetoja. (olen nähnyt täällä myytävän tuollaisia isoja kultaisia peilejä halvimmillaan 800 eurolla!)

Ajattelin, että mies saattaa pyörtyä ja sitten mun tarvii maalata se vaikka valkoiseksi…. Mutta se kysyi illemmalla, että ”Mitä sä oot täällä tehny kun on niin avaraa ja valoisaa? Jaa, mutta se varmaan johtuukin siitä kun verhot on auki???” 

IMG_3678.jpg

Ensimmäinen kerros peitti jo noin hyvin…

IMG_3680.jpg

IMG_3720.JPG

IMG_3722.jpg

IMG_3666.JPG

Nyt jätetään kultamaalit hetkeksi hyllylle, ja lähdetään juhannuksen viettoon Suomeen. (Kultaus toki jatkuu taas pikkuloman jälkeen…)

Koiralle on haettu passiin leima (eilen jo) kotimatkaa varten, ruoat on pakattava vielä kylmälaukkuihin ja HÖH, lämpimät vaatteet mukaan… Ei huvita edes pakata, kun ei saa ottaa hellekesävaatteita. 

Oikein ihanaa juhannusta kaikille! 

Ja varokaa ettette PALELLU!

Anna & Andy (jonka kanssa ei tällä kertaa tavinnut painia kaksinkerroin eläinlääkärin lattialla matolääkkeen takia)

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Ihanan ylellisen näköinen koirankuppi! Mistä tavaratalosta löysit tuon maalin?

    1. Löysin maalin Tallinnan Virukeskuksessa olevasta Kaubamaja-nimisestä tavaratalosta (kannattaa  myös katsoa, jos vaikka jossain nettikaupassa olis mahdollisesti samaa merkkiä).

      Ja nämä koirankupit on muuten edelleen samassa maalissa, on kestäneet tosi hyvin tän puolitoista vuotta ainakin! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *