”Laukkuorganisaattori”

IMG_4537.jpg

* postaus toteutettu Insjön kanssa

Sain helsinkiläiseltä, Insjö-nimiseltä firmalta, tällaisen ”laukku-organisaattorin”, tai ”laukun järjestelijän”, tai miksikä sitä nyt voisikaan kutsua? bagINbag = laukku laukussa ja niin edelleen…

Ideana on siis, että pussukkaan laitetaan kaikki tärkeä, jota yleensä tarvitsee aina kantaa mukana. Näin käsilaukkua on helppo vaihtaa, vaihtamalla vain pussukka toiseen, ja kaikki tavarat löytyy helpommin laukusta.

Valitsin itselleni sinisen *”Inari Tuuli Cotton” bagINbagin, (koska sininen kausi?) mutta näitä samoja pussukoita oli monessa eri värissä. 

IMG_4539.JPG

Oikeastaan, kun ensimmäistä kertaa katselin pussukoita heidän nettisivuillaan, niin ensimmäinen ajatukseni oli, että onpas loistava tuote siskolle ja äidille, mutta ei ehkä minulle tarkoitettu. Siskolla on lv.n neverfull, ja mua on aina häirinnyt, kun sinne näkyy sisälle ja se on täynnä kamaa sikin sokin. Lisäksi yks vee Porkkana hakee sieltä kaikkea ja laittaa sinne kaikkea, joten siskon tärkeä kalenteri vois hyvin olla paikassa X ja sen tilalla kassissa vaikka dubloja…

Äiti taas aina valittaa, kun hän ei löydä nättiä kassia, jossa olis paljon taskuja? Aina kun hän löytää jonkun kivan, niin siitä puuttuu jotain kymmenen sisälokeroa sisäpuolelta. Niiden ongelmat olis tässä siis ratkaistu. Laukkua oli suurempaa kokoa myös, joka varmasti olis parempi noille kahdelle tavaran raijaajalle! Minä voisin ajatella sitä suurempaa ehkä matkoilla järkevänä, mutta en ehkä käsilaukussa (ellen sitten osta niin isoa laukkua). 

IMG_4538.jpg

IMG_4535.JPG

IMG_4543.JPGMulla ei oikeasti ole mitään ongelmaa laukun tai sen vaihtamisen kanssa? Ei mulla ole kauheasti tavaroita, jotka nyt olis erityisen sekaisin jossain laukun pohjalla, ja mulla on vain kännykkä, kukkaro, avaimet, passit, aurinkolasit ja yleensä huulipuna. Muuten mun kassissa on kuitteja sikin sokin, ei oikeastaan muuta. Mä itseasiassa inhoan sitä, jos laukku painaa ihan kamalasti. Kyllä mä vaihtelen laukkuja, aika useinkin. Tykkään, että laukku sopii kenkien ja muun asun kanssa yhteen.  

Sitten mietin tarkemmin, että jos mä nyt kuitenkin laittaisinkin tuohon pienempään pussukkaan nuo minun tärkeimpäni, niin olisiko parempi todennäköisyys, että esim turun kotiavaimet ei jäisi tallinnaan tai toisinpäin. Tai että mun ei tarvis niin sataa kertaa tarkistaa, että missä sivutaskussa ne passit nyt olikaan (eikä mun tarvis enää pelätä, että ei kai tämä huulipuna vaan nyt aukea tuonne kassiin, jos sen sinne laitan). Ai niin, ja kännykän laturi… ja hiuspinnit…! No onhan mulla kaikkea kassissa kun tarkemmin mietin…

IMG_4545.JPG

Nyt tämä Inari Tuuli on sitten mulla testikäytössä ensimmäisiä kertoja. Periaatteessa ajatus on samanlainen kuin meikkipussissa (oikestaan ajattelin, että tää olis aika kätevä meikeille myös), sillä siinä on paljon pieniä taskuja joka puolella. Edessä on kolme sivutaskua, takana viisi, ja sisäpuolella on kaksi vetoketjutaskua ja kaksi sivutaskua/lokeroa. 

IMG_4536.jpg

Ensin olin satavarma, ettei mun kukkaro mahdu edes tonne, mutta ihan hyvin se mahtui. Sitäkään en tiennyt, että vuori on tässä mallissa pinkki, mutta sopii ihan loistavasti kukkaron kanssa yhteen, niinkuin tuo pikalukollinen avaimenperäkin, hauska sattuma. Pussukassa on myös molemmin puolin ”avainrenkula” tuolla sivutaskun sisällä, johon saa avaimet kiinni pika/papukaijalukolla.

Hinnoista vielä sen verran, että tämä pienempi maksaa Insjön nettikaupassa 36 euroa ja suurempi malli 44 euroa. 

IMG_4533 2.JPG

Mä itseasiassa hehkutin jo siskolle, että nyt on ratkaisu sun laukkuun, että saat tavarat vetoketjun taa, piiloon ja järjestykeen, ja Porkkana ei enää pääse sinne tonkimaan,  ni se vastas mulle  ”joo, oon mä kuullu sellasesta, mä itseasiassa vinkkasin jo joulupukille sellaisesta?” OK? 

P.s. Insjö antaa ilmaiset toimitukset lukijoilleni koko loppukuun (joulukuun) nettikaupasta koodilla ANNÄ1

IMG_7732.jpg

IMG_9004.jpg IMG_8252.jpg Ihanaa viikkoa ja joulunodotusta kaikille, Ulkona on niin mustaa ja märkää, että laitanpa ennemmin pirtsakan oransseja kuvia kuivasta maasta <3 Kyllä se lumi vois jo tulla, ja vaikka ihan jäädäkin! T.Anna   Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit (2)
 1. Mulla on laukussa sisällä useimmiten pussukoita, sekin toimiin hyvin -sitten voi ottaa vain semmoiset tarvikkeet sisältävät pussukat mukaan, mitä milloinkijn tarvitsee. Näitä on mm. ”lifesaver-pussukka” (astmapiippu, särkylääke, laastarit, nessut), meikkipussukka (no, luonnollisesti huulikiilto, huulirasva, käsirasva), rahapussukka (ei rahaa, mutta kortit, tässä kiinni myös avain), ja sitten tarpeen mukaan sitä-sun-tätä-pussukkaa. Useimmiten matkaan käy vain rahapussukka 🙂

  ihanan pirteitä kuvia! On pitänyt niin monet kerrat lukujen jälkeen jättää kommenttia ja kiitosta superkivasta blogistasi, mutta aivan liian vähälle on jäänyt, koska vauva ja koska epämääräisen lyhyet lukuhetket. Kiitos siis nyt!

  1. Kiitos tosi paljon Hertta kommentista <3 

   Nuo sun ”vakipussukat” toimii just ihan kuin tuokin pussukka. Tai ainakin sama idea. 

   Mulla ei ikinä ole laukussa ollut särkylääkkeitä tai laastareita tms. ei aina nessujakaan kun niitä tarvis. Ajattelinkin, että tuonne voisin nyt laittaa tuollaisia kaikkia ”sitä sun tätä” pikkujuttuja pieniin sisätaskuihin. 

   Vaikka vielä hiukan ajattelenkin, että olisin selvinnyt hengissä ilmankin, niin ehkä mä kiitän tästä pussukasta sitten kun todella tarviin sitä särkylääkettä tai nessua ja se löytyy sieltä! Tai ainakin sitten kun se rasva tai huulikiilto on vuotanut ja se ei olekaan kassinpohjalla vaan tuolla pussukassa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *