Liikaa timantteja ?

pee.JPG

pepep.JPG

Tästähän tuli ihan kranssintekoviikot. Kimalteiden osalta mulla menee usein yli, sanonta vähemmän on enemmän, ei vaan pysy mielessä kun timantit kiiluu silmissä… Loppujen lopuksi laitoin ehkä hiukan liikaa tuota kiiltävää, ainakin tuohon naamioituun joulupalloon!  No, mutta ehkä ensi kerralla sitten osaan olla hillitympi (ja pah). Liimasin vanhan joulupallon päälle lakana-suikaleita (täällä oli se lakanakranssin teko-ohje) ja sitten vielä vähän hileitä ja timanttitarroja kuumaliimalla päälle. Ripottelin päälle myös putkimaisia helmenharmaita koruhelmiä. Kuumaliiman kanssa leikkiessä saa olla aika nopea. Ja palloon ripustin vielä kaapista löytyneet vanhat kristallit.

pe.jpg

pepp.jpg

pep.jpg

Lakanakranssiin liimasin kuumaliimalla timanttitarrat. Ja sinne tänne sekaan pieniä swarovskin kristalleja. Pienet kristallit liimasin tekstiili-liimalla. Swarovskin kivet ostin Porkkanan kastemekon tuunausta varten Piruetti-nimisestä liikkeestä ja niitä jäi ihan hulluna yli. Ne on ollut ihana löytö! Niillä on koristeltu omia ja Porkkanan vaatteita vaikka kuinka paljon ja ne kestää pesuakin. Myös tekstiili-liima on Piruetista.  Pussillinen timantteja maksoi n10 euroa ja niitä oli siinä aika paljon. 

pehe.JPG

pepe.jpg

peh.JPG

pehehe.jpg

pehh.JPG

Ehkä tuo keskellä roikkuva pallo on kuitenkin hiukan liikaa tuohon kokonaisuuteen, näyttää jo discopallolle joulupallon sijaan.

A&A

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Hih. Sun timantti villitys saa hymyn huulille… Olet liimannut siis timanttiin timantteja 🙂 ihana <3

    1. Hih, hyvä jos hymyilyttää Marlene, ja joo ehkä mulla on hieman överi timantti villitys, mut ei haittaa !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *