Marmoria, Marmoria, DIY

IMG_4251.jpg

IMG_4239.JPG

IMG_4260.JPGMuistatteko minun DIY marmorointipintaa  tv-tasolle?  Siitähän tuli ihan menestys, kun WTD.n Nata teki kanssa semmoisen eteisen lipastolleen. Ja siitä vasta tulikin ihan sairaan hieno. 

Sitten mulla tuli mieleen, että en ole varmaan tätä sarjapöytää erityisen hyvin edes esitellyt… Kyllä multa kuvia löytyy, mutta kun ne välillä tuppaa jäämään tietokoneeseen jumittamaan ja sitten unohdan ne kokonaan… 

Sarjapöydän jalat oli aikaisemmin hopeiset ja pöytälevy korkeakiiltovalkoinen. Isommassa on edelleen valkoinen, koska kontaktimuovirullan jämä ei just ja just tietenkään riitä sen päälle!!  Jalkojen kultamaaluksessa olen käyttänyt tätä.

Pöytä on ostettu aikoinaan Kodin 1.stä ja ollut meillä jo monta vuotta. Ihan tosi tosi tosi hieno tulisi TÄSTÄ  ja TÄSTÄ Ikean edullisesta pöydästä samalla kaavalla! siis Jalat kultaisiksi ja pöydänkannen lasilevyyn ja tuohon alempaan levyyn valkoinen marmori! wau… (tahtoo kokeilla…)

Ensin ajattelin että päällystän ohuemman vanerilevynpalan, ja otan noi paksut levyt pois, mutta sitten en millään malttanut odottaa niitä ohuita levyjä (koska jonkun olisi pitänyt ne sahata mittaansa). Toisaalta etsin myös 40x40cm ja 50x50cm marmorilaattoja, mutta en löytänyt… Sitten vaan lopulta päällystin noi alkuperäiset levyt. 

Toi on tosi helppo laittaa, sillä ainakin bauhausin marmorikontaktimuovi on niin paksua, että levittyy tosi tasaisesti, eikä ilmakuplia jää kun varovasti laittaa osio kerrallaan vetäen alapaperia pikkuhiljaa pois. (Ja bauhausissa ainakin oli ihan 90cm leveyteen asti muovia, joten aika isojakin pintoja sillä voi päällystää. 

IMG_4240.jpg

IMG_3947.jpg

IMG_3893.jpg

Tuon alla olevan luonnonkukkakimpun poimin romanttisesti autokorjaamon pihalta autoa odotellessa! haha

IMG_4255.jpg

IMG_4259.JPG

IMG_3897.jpg

IMG_3899.jpg

IMG_3902.jpg

IMG_3903.jpg

IMG_3910.jpg

IMG_3916.jpg

IMG_3942.jpg

Nämä Pariisin kentältä itselle tuliaisiksi ostetut Guerlainin Aqua Allegoria mini-tuoksut on niin kesäiset. Ihanaa kun saa monta uutta tuoksua, ja tuollainen pikkuputeli on helppo ottaa mukaan reissuillekkin. 

Loistokasta viikonloppua,

Anna

Kuvat: Anna / A&A at Home 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Sieltä Bauhausin levyleikkaamostahan saa myös niitä vanerilevyjä haluamaansa mittaan sahattuna, vink vink 🙂

    1. Ai niin, hitsi sentään! Niinpä saisi! Kiitos kun muistutit!  Olenhan siellä jotain pöytätasoa joskus leikkauttanut, jotenkin vaan en ajatellut/tajunnut kun oli muka niin pikku askartelujuttu! 

      Joo jes, ja jos tarvii ostaa isompi pala vaneria, mistä sitten jää yli, niin siitähän tulee just sopivasti pieniä levyjä tarjottimiksi tms!

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *