Meillä

post2.jpg

Hirveän vaikeaa koittaa keksiä näitä ensimmäisiä postauksia, muutenkin hyörin ja pyörin ympäriinsä ja en oikein tiedä osaanko vaiko enkö käyttää tätä.

Meidän kodin remontti alkaa pikkuhiljaa olla siedettävä. Kun ostimme talon melkein 3 vuotta sitten, muutti avopuolisoni samalla viikolla toiseen maahan. Hän lähti vuodeksi töihin ja se vuosi on venähtänyt kolmeen. Olen johtanut remonttia ja remonttimiehiä yksin täällä kotona ja muistan kuinka ensimmäisenä kesänä tein työmiehille innoissani voileipiä ja keittelin kahvia. Vuotta myöhemmin tuntui etten jaksaisi edes tervehtiä yhtään työmiestä joka meille tuli.

Alunperin ”pientä pintaremonttia” muuttui tosiaan ihan ”hurjaksi muodonmuutokseksi” 

Kommentit (6)
 1. Nyt todellakin kolahti. 🙂 Mies ulkomailta ja meillä ollaan parin vuoden Suomessa asumisen jälkeen menossa 2 maata, 2 kotia suuntaan. Haaveena nyt löytää ja remontoida kohtuuhintaisesta kesämökistä koti suomeen ja lähteä siitä. Toinen koti aiotaan löytää myös, ihan pian. Kun saisi maan selville… 😀 Kirjoitathan lisää, kaikesta. Täällä on innokas lukija!

  1. Kuulostaa ihanalle, NIIN toivon että teidän haaveet toteutuu ja tuplaantuu !!! hih

   Meillä tämä 2 kotia on toivottavasti vain väliaikaista, tai onhan se kivaa kun on 2 kotia, mutta kun me töiden takia asutaan toinen toisessa ja toinen toisessa. Se on vähän yksinäistä.

   Ja aih että, kyllä mäkin haaveilen pidemmästä ajasta jossakin lämpimässä !

 2. Voi kuinka kauniin näköistä. Kova työ selvästikin palkitaan!

  Tervetuloa Lilyyn minunkin puolestani! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *