Noa restoran, Tallinn

IMG_3617.PNG

Aivan ihana ravintolavinkki Tallinnaan tulijoille!

Tosiaan, me ollaan oikein urakalla läpikäyty kaikkia kivoja ravintoloita, ja taas oli kyllä loistovalinta viime lauantailta.

Tämä Noa on ihan uusi, hurjan kaunis paikka meren rannalla Viimsissä. Matkaa keskustasta on n.8 km, mutta autolla tai taksilla matka taittuu nopsasti.  Tästä mulle vinkkas Still Lebenin Tinni ja miehen töissäkin oli jo supistu, joten paikalliset puhuu nyt kaikki sitten tästä. 

Menu-lista on hauska, jos ruuan perässä on 1 viiva, se maksaa 6 euroa, 2 viivaa = 12 euroa ja 3 viivaa= 18 euroa, muita hintoja ei ole (paitsi juomat). Paikalliseen hihntatasoon nähden siis vähän kalliimpi paikka.

Ravintolan sisustus, astiat, ruuan esillepano ja itse ruoka ja kaikki oli kyllä just mun makuun. Huippupaikka siis! Ottaisin heti kotiinkin noi baarijakkarat, tuon hirsien päällä olevan korkean pöydän ja sen ihanan neonturkoosin seinän ja astiat ja kaiken, hahaha! 

Mentiin syömään lauantaina päivällä kolmen aikaan eikä meillä ollut pöytävärausta, joten saimme syödä ”baaritiskillä”, mikä oli ihan kiva sekin. Nettisivuilla pystyy tekemään pöytäväruksen, se kannattaa kyllä tehdä etukäteen. 

Haluan mennä tänne EHDOTTOMASTI uusiksi kun terassikelit on suotuisat! Siellä on meinaan aivan ihana terassi ihan meren äärellä. Nyt oli niin kylmä, että siellä ei istunut kukaan… 

IMG_3612.JPG

IMG_3610.JPG

IMG_3590.JPG

IMG_3611.JPG

IMG_3627.PNG

IMG_3614.PNG

IMG_3615.PNG

IMG_3616.PNG

IMG_3618.PNG

IMG_3619.PNG

IMG_3626.PNG

Siellä vastarannalla näkyykin keskustan ja vanhankaupungin siluetti kivasti! 

Laitan vielä linkin Ravintolan nettisivuille: 

Noa Restoran

Rannatee 3, Tallinn/ Estonia

Kuvat: Anna / A&A

Kommentit (5)
 1. Ei mulla ole, mutta se on jo kauan ollut ajatuksena laittaa, siis lempiravintolat… Me ollaan nyt kolme vuotta kohta jo koluttu paikkoja ja niin monessa on käyty että listan saisi ihan helposti tehtyä… 

  Kiitos kun kysyit, nyt mä teen sen ihan kohta! 

 2. Näyttääpä ihanalta paikalta ja ruoka-annoksetkin niin kauniit! Pitää alkaa suunnittelemaan kesäistä Tallinnan-reissua ihan oikeesti!

  1. Joo, tämä oli ihana ja kaikki oli aina annoksista talon muotoon asti tosi kaunista ja suunniteltua.

   Voi-klönttikin leivän päälle oli niin hienosti ensin kieritelty neon-vihreässä (?) suolassa ja aseteltu pienelle revitylle leivinpaperin palaselle…

   Täällä on niin ihania ravintoloita ja terasseja, että minä kyllä toivoisin kaikille kesäreissaajille terassikelit myös! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *