Perjantaikukat

DSC_1095.JPG

DSC_1091.JPG

DSC_1053.JPG DSC_1046.JPG

Terveisiä tallinnasta, 

Kuvat on naistenpäivältä, kun käytiin vanhassa kaupungissa kävelyllä, ostettiin kahvit, ja haettiin samalla kukkapuska lempikukkakaupastani, ihan meidän kotikadulta. Otin sielläkin muutaman kuvan, mutta esittelen sen sitten myöhemmin.

Eikös ole taas ihana kimppu? nuo eucalyptuksenoksat on tosi kauniita, ja tuoksuukin niin hyvälle. Olen varmaan aikaisemminkin kirjoittanut, että virolaisilla on tapana viedä ystäville ja tutuille ihan valtavia kukkakimppuja, se on täällä tosi tärkeää, että muistaa toista. Eihän nyt siis pakko ole kukkia viedä, mutta vaikka sanoilla muistaa, tarkoitan. Kuitenkin nyt naistenpäivänä sen taas huomasi, kuinka melkein jokaisella paikallisella vastaankävelijällä oli kukkakimppu kainalossa.

Samoin perjantait on päiviä, jolloin ihmisiä kulkee kimppujen kanssa kaupungilla, ja ne on usein siis ihan valtavia, yleensä ruusuja. Naapurikin lähtee puolisonsa kanssa varmaan joka perjantai-ilta hienona johonkin ystävien luokse, ja aina niillä on viemisenä sellainen metrin pitkä, varmaan kolmenkymmenen tennispallon kokoisen ruusun puska (emmä mikään kyylä oo, huom!). Siis ihan järjettömän kokoisia! Mitäköhän ne meinais ku veis niille sellaisen reilunkaupan ruusunipun valintatalosta? haha 

Toki siis kyllä täällä ihmiset ostaa niitä pikkukimppujakin ja vain yksittäisiä kukkia. Että ei ne nyt pelkästään noita jättikimppuja osta.

DSC_1105.JPG DSC_1162.JPG DSC_1118.JPG DSC_1185.jpg DSC_1057.JPG DSC_1107.JPG 

DSC_1066.JPG

Kauppojen ikkunoissakin on jo ihanan keväistä ja värikästä.

DSC_1073.JPG

DSC_1079.JPG

DSC_1080.JPG

DSC_1078.JPG

DSC_1076.JPG

DSC_1074.JPGYläpuolella on muuten minusta ehkä tallinnan hurmaavin lastenvaateliike, ranskalainen Jacadi. Kauniita ja simppeleitä vaatteita, oikein tosi suloisia. Olen ostanut Porkkanalle sieltä aina aleista paljon vaatteita (silloin ne on hyvän hintasia). Niissä on myös laatu tosi kohdallaan, monista vaatteista ei juuri näy, että niitä olis ees pesty, vaikka tosi kovalla käytöllä on olleet? 

Ja alla on meidän kodin lähelle avattu uusia keittiö- ja sisustusliikkeitä, joihin mulla ei taida olla kyllä mitään asiaa…

DSC_1082.JPG

DSC_1088.JPG

DSC_1086.JPG

Ihanaa, kun maa on kuiva ja aurinko paistaa. 

Mukavaa perjantaita kaikille, kaivakaa arskat esille!

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

Kommentit (6)
  1. Ooh niin ihania kukkia! 

    1. Kiitos Suvi! Niin mustakin 🙂 

  2. Niin kaunis kimppu, ja taas ihanan valoisia kuvia, joita aina täällä on ilo katsella! Mukavaa viikonloppua!

    1. Ihanaa, kiitos Hertta! Viikonloput 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *