Remonttia makkarissa

img_2711_0.jpg

Yläkerta oli vanhan asukkaan jäljiltä yhtä suurta tilaa auringonkeltaisine seinineen. Pinnat oli uusia ja niihin ei tarvittu kuin monta purkkia maalia.

Remppamies rakensi väliseinän sängynpäädyksi ja liukuovet sen molemmille sivuille. Sängyn taakse tehtiin vaatehuone, jossa on pitkä tanko henkareille ja kaappeja takaseinällä. Meillä oli remontissa mukana valtavana apuna sisustussuunnittelija, joka ideoi tuon väliseinän.

makremppa_0.jpg

heartsmakkari_0.jpg

Pitkä tanko on unelma, jos vain voisin niin ripustaisin ihan kaikki vaatteet roikkumaan henkareille.

vaatteet.jpg

Kaapisto takaseinälle on tehty ikean keittiönkaapeista. Alunperin tarkoitus oli hakea valkoiset ovet, mutta haalean hattaran väriset ovet olivat poistomyynnissä sattumalta kun ovia menin hakemaan. Ne oli vaivaiset 10 euroa kappaleelta! Siltä seisomalta päätin että meille tulee vaaleanpunaiset vaatekaapit. Se on tosi puuterinen ja hailakka mattaväri ja valkoisen rinnalla ihan hauska. Ja voihan ne vaihtaa valkoisiin jos joskus kyllästyy.

 

andymakkari.jpg

Väliseinä/sängynpäätyseinä oli tarkoitus maalata mustaksi, mutta en ole saanut sitä vielä aikaiseksi ja toisaalta tykkään tuosta kokovalkoisesta tilasta. Voisiko se olla musta? Ehkä se saattaisi tuoda ryhdikkyyttä muuten niin valkoiseen tilaan.

Kommentit (3)
 1. H/ A Place to call Home
  8.2.2015, 19:04

  Hei,

  Miten tuo tanko kiinnitetty kattoon ja mistä se on? Kiitos 🙂

 2. Moi! Tosi hieno ratkaisu! Voisitko kertoa, kuinka levea tuo vaatehuone on ja onko sulla kaappeja molemmilla pitkilla seinilla? Kerailen juuri ideoita makuuhuoneen remonttia varten. Kiitos paljon lisatiedoista.

  1. Moi, tuo päätyseinä on vähän vajaa 5 metriä pitkä. Siinä on reunoilla 80×60 kaapit ja keskellä 4 kpl 60×60 kaapit. Ne on siis ihan ikean keittiökaappien rungot mutta laitettiin niihin ihan tosi matalat jalat, semmoiset ehkä 3cm korkeat puunapit/korokkeet ettei ihan lattiassa kiinni ole. Taso on bauhausista ihan perus matta valkoinen valmis taso. Kaappirivin molemmille sivuille jäi vielä sopivasti tilaa molempien matkalaukuille.  

   Vastakkaisella puolella on 2 metrinen tanko kiinnitettynä katosta ja sen alla tuo expedit 8 lokeron hyllykkö, ja siitä molemmilta sivuilta liukuovet makuuhuoneeseen. Vaatehuoneeseen on siis käynti sängynpäädyn molemmilta puolilta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *