”Se” siskon kurpitsa!

IMG_8531.JPG

Se siskon kurpitsa on nyt valmis…. jessus!

Ehkä sanomattakin selvää, kumpi voitti…. Eilen laitoin postauksen omista kurpitsoista ja mainitsin siitä, että meillä on siskon kanssa leikkimielinen kurpitsankoristelukisa. Sen viimevuotinen helinäkeiju oli jo niin hieno, että ei olis uskonu että siitä voi vielä parantaa. 

Huomaatteko siellä sisällä hienon pienen kristallikruunun? Voi että tuo on pimeällä ihan hullun hieno. 

Kuva on siis tehty niin, että ensin tulostettu kuva, jäljennetty se kurpitsan kuoreen ja sitten mattoveitsellä leikattu ääriviivoja pitkin. 

IMG_8536.JPG

IMG_8535.JPG

IMG_8518.JPG

IMG_8530.JPG

IMG_8542.JPG

IMG_8549.JPG

Kun mun kurpitsoista jäi kaivertaminen kokonaan pois, niin sisko sitten kaivoi senkin edestä ja teki toisenkin!

Ja vielä ihan senkin uhalla, että se sen viimevuoden keijukurpitsa tuli maksamaan sen itse kurpitsan lisäksi yhden lääkärikäynnin (siinä paperissa luki ihan oikeasti ”ranne kipeytynyt kurpitsan kaivuusta”) sekä muutaman kympin rannetuen, jota piti käyttää pariviikkoa (ottaen huomioon, että sillä oli pieni vauvakin silloin). 

Äiti oli eilen vielä pyytänyt, että kaiva hänellekkin (?), niin tuosta vaan se pläjäytti iltapuhteena tuommoisen tuhkimon… 

(nuo reijät on porattu erikokoisilla poranterillä)

IMG_8547.JPG

Kuvat: siskon tekstarit, wau

P.s.Olen muuten tehnyt Pinterestiin juuri uuden Halloween kansion, siellä on vaikka mitä hauskoja ideoita halloweeniin! Pääset sinne täältä.

Kommentit (6)
 1. no huhhu Akat!! Henoja luomuksia! Tekiskö jompikumpi mr. veelle vaik salama mcqueen pumpkinin? 😉

  1. Ranne kuulemma tuntuu sille, et tältä vuodelta on koverrukset koverrettu 🙂 Saara kun tarvii sitä rannetta töissäki… Mulla on taas Tallinnassa se ongelma, että täältä on viimeviikolla loppuneet kaik kurpitsat, joka paikasta on etitty, eikä meil ole tulostinta…. seli seli, haha

   Katotaa….

   1. Seliseli, kerron Veelle että lupasit tehdä ja sit tulee AINA kysyy et ”misä mun kurpitsa on?” Hahhha…

    1. hahhah, apua….. näen jo silmissäni tilanteen kun tuon ylpeänä kurpitsan ja vee sanoo: ”äiti, ei tää oo salama mc queen, tai mikä se ny olikaa…”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *