Sekalaista

A&A at HoMe

 

Sain eilen, eikun edellispäivänä, aika ihanan sähköpostin. All you need is white -blogin Satu oli eksynyt blogiini, ja tykästyi meidän kotikuviin niin, että kysyi, saako hän esitellä omassa blogissaan muutaman kuvan. Meikätyttöhän oli ihan otettu, kiitos vielä Sadulle ihanasta jutusta! (Tästä voit lukea postauksen).

Ajatuksena, tuo, että joku toinen valitsee mieleisensä kuvat minun sivuilta, on hauska. Ja se inspiroi minuakin käymään koneen vanhoja kuvia läpi. Niinpä tein tällaisen fiilistely/hyväntuulen sekalaista sieltä täältä kuvasarjan. Mun piti aluksi keräillä sisustuskuvia, mutta huomaamattani valitsin eniten kuvia jostain ihan muusta... niin, että kyllä se on tuo Pikku-Porkkana joka saa tämän kummitädin eniten hymyilemään. 

Ja sitten vielä ihan toisenlaiseen asiaan: 

Laitoin vielä lopuksi nuo pillimuki-kuvat, jos joku muistaa postauksen Diy Pillimuki vauvalle?

Huomasin, että sitä oli käyty lukemassa yllättävän paljon yhtenä päivänä, ja selvitin mistä... Terapiakeskus Terapeija, oli linkittänyt pillimuki-juttuni sivuilleen, koska puheterapeutti tykkäsi ideastani. Ja vain sen takia, koska juttu käsitteli sitä miten nokkamukista voi olla haittaa lapsen syömistaitojen ja kielen kehittymisen kannalta.

Kannattaa lukea, jos perheessä on pieni vauva, tosi tärkeää tekstiä, ainakin minusta. Suun ja hampaiden terveys on niin tärkeä asia, että sen eteen kannattaa todella tehdä kaikkensa. 

Ihanaa torstaita, muisk!

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Taikku (Ei varmistettu)

Luen paljon eri blogeja mutta todella harvoin kommentoin mitään vaikka mieli tekisikin. Nyt on kuitenkin pakko kertoa että löysin eilen aamulla blogiisi sattumalta ja tänään illalla pääsin viimeiselle sivulle asti, pitkästä aikaa löytyi näin koukuttava blogi. Ihania kuvia,kauniita koteja ja suloinen pikkuporkkana :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kaunis Kiitos Taikku :) 

Kommenttisi on valtavan tärkeä minulle! On tosi ihanaa kuulla jos joku on tykännyt blogista. 

Ja juu, porkkana on kyllä niiiiin ihana, että! Kasvaa ihan liian nopeaan!

Aurinkoista alkavaa kevättä sulle, 

Anna

 

jenniku (Ei varmistettu)

Tupsahdin eilen All you need is white -blogin kautta tänne ja vitsi miten kiva blogi sulla! Tallinna-fiilistelijänä huomasin, että täältä löytyy postauksia myös sieltä päin. Ois kiva kuulla vähän taustaa, että miten ja miksi oot päätynyt Tallinnaan :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos Jenni, tallinna on kaunis kaupunki. 

Avomieheni tuli tallinnaan töihin alunperin yhdeksi vuodeksi ja se vuosi on venähtänyt pikkasen (nyt on jo viides vuosi meneillään). Ensimmäiset kolme vuotta oltiin erikseen ja reissattiin edes takas, mutta se kävi tosi raskaaksi. 

Ensimmäinen vuosi oli hirmu kiva, oli kaksi kotia ja sai reissata ees taas parin viikon välein. Sitten toinen vuosi oli ihan jees, ja kolmas jo ihan katastrofi, hehe. Mä söin yksin sohvalla einesruokaa, ja mietin että koska me taas voidaan kattoa salkkareita yhdessä... Kumpikaan ei enää jaksanut reissata koko ajan yksin tuota väliä, ja näkemiset vaan harveni. 

Minä olen enemmän viettänyt aikaa tallinnassa vasta viime vuoden alusta, mutta siis ees taas mennään edelleen, ja ollaan välillä turussa ja välillä tallinnassa.  Oon kyllä tosi onnellinen, ihan jo siitä, että saa yhdessä katsoa televisiota illalla ja tehdä hyvää ruokaa. 

Ei tän tallinnan kuitenkaan mitään lopullista pitäis olla, vaikka minä tästä kaupungista kovasti kyllä tykkään.

Anna

Jeba
Tuuliajolla

Hei jee, hienoo tommonen kun joku inspiroituu ja haluaa jakaa kuvia muillekin! Teillä on kyllä todella ihana koti, niin kaunis! Että, ihan oot ansainnut esittelynkin!

 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, se oli aivan ihan yllätys! ja Kiitos Jeba! 

Kaunitta kuvia kauniista kodista.

 

 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi kiitos paljon! <3

Kommentoi