Sekalaista

 

kookos.jpg

Sain eilen, eikun edellispäivänä, aika ihanan sähköpostin. All you need is white -blogin Satu oli eksynyt blogiini, ja tykästyi meidän kotikuviin niin, että kysyi, saako hän esitellä omassa blogissaan muutaman kuvan. Meikätyttöhän oli ihan otettu, kiitos vielä Sadulle ihanasta jutusta! (Tästä voit lukea postauksen).

Ajatuksena, tuo, että joku toinen valitsee mieleisensä kuvat minun sivuilta, on hauska. Ja se inspiroi minuakin käymään koneen vanhoja kuvia läpi. Niinpä tein tällaisen fiilistely/hyväntuulen sekalaista sieltä täältä kuvasarjan. Mun piti aluksi keräillä sisustuskuvia, mutta huomaamattani valitsin eniten kuvia jostain ihan muusta… niin, että kyllä se on tuo Pikku-Porkkana joka saa tämän kummitädin eniten hymyilemään. 

takka.jpg

kamina.jpg

lastenvaatteet.jpg

chanel.jpg

keittiö.jpgblogi.jpg

Ja sitten vielä ihan toisenlaiseen asiaan: 

Laitoin vielä lopuksi nuo pillimuki-kuvat, jos joku muistaa postauksen Diy Pillimuki vauvalle?

Huomasin, että sitä oli käyty lukemassa yllättävän paljon yhtenä päivänä, ja selvitin mistä… Terapiakeskus Terapeija, oli linkittänyt pillimuki-juttuni sivuilleen, koska puheterapeutti tykkäsi ideastani. Ja vain sen takia, koska juttu käsitteli sitä miten nokkamukista voi olla haittaa lapsen syömistaitojen ja kielen kehittymisen kannalta.

Kannattaa lukea, jos perheessä on pieni vauva, tosi tärkeää tekstiä, ainakin minusta. Suun ja hampaiden terveys on niin tärkeä asia, että sen eteen kannattaa todella tehdä kaikkensa. 

Ihanaa torstaita, muisk!

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit (8)
 1. Jenniefferstörm
  12.2.2015, 21:54

  Kaunitta kuvia kauniista kodista.

   

   

 2. Hei jee, hienoo tommonen kun joku inspiroituu ja haluaa jakaa kuvia muillekin! Teillä on kyllä todella ihana koti, niin kaunis! Että, ihan oot ansainnut esittelynkin!

   

  1. Joo, se oli aivan ihan yllätys! ja Kiitos Jeba! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *