Silkkihuivi

huivi.jpgPunaoranssi silkkihuivi, 

100% silkkiä, Käveli vastaan ihan sattumalta, Stockmannilla, tämän kuun kantiksena, hintaan 11.90! Olipa halpa.

Kävelin helsingin stockalta hakemaan paketin sushia sunnuntai-iltana yksikseni, ja kuljin siitä huiviosaston ohi. Olin jo varmaan vuoden päivät etsinyt sopivaa, värikästä pikkuhuivia tuolle oranssille Adaxin nahka-laukulle koristeeksi, mutta mikään ei ollut natsannut. Tai sitten jos olikin, niin se oli Hermes, Moschino, Kenzo, taikka joku muu, ainakin satasen tai kaksi maksava kangaspala, jota en vaan ollut yksinkertaisesti raaskinut ostaa kieputtaakseni sitä laukun kahvaan koristeeksi. 

Ja taas kannatti odottaa sitä oikeaa. En olis arvannut, että se löytyy kahellatoista eurolla! Niin, ja on se kiva kaulassakin. 

DSC_0865.JPG

oranssi laukku.jpg

 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit (7)
  1. Aivan ihana idea ja toteutus!

    1. Kiitos! Sulla se vasta ikuisuus-veska onkin! Oikeen sijoitus! siis sitä lv.tä tarkotan… kävin lukemassa, ja en semmoista second hand nettikauppaa tiennytkään. Mä silloin tällöin uppoudun itse sellaisille sivuille kuin instantluxe.com… monta kertaa on ollu tilaus lähellä, mut sit ei kuitenkaan. heh

      1. Joo, toivottavasti palvelee mua toiset kymmenen vuotta :)! Vertailin nahan kuntoa mun vuoden vanhaan Pochetteen eikä tosiaan huomauttamista…Täällä Hollanti/Belgia/Ranska akselilla on aika hyvät apajat, tarjonta pitää hinnat suhteellisen kilpailukykyisinä ja monet laukut on suurin piirtein ostettu ja jätetty kaapinpohjalle. Suosittelen kyllä lämpimästi tuota myyjää, jolta laukun ostin. Purseforumilla paljon hyviä suosituksi ebayhin, mutta tosi monet veskat japanissa. Jotenkin turhan kaukana!

    1. Oi kiitos 🙂 Sullakin oli ihana second hand -laukkulöytö! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *