Työhuone

työhuone.jpg

Monitoimityöhuoneeni, kas tässä ! Tämä työhuone muuntuu aina tarpeen mukaan. Toimii tietokonepöytänä, välillä siinä ommellaan, joskus siinä askarrellaan ja joskus siinä on kysistudio porineen ja uuneineen. Silloin tällöin siihen katetaan helmipurkkeja ja pihtejä ja korutehdas on valmiina!

IMG_4673.JPG

Kynsilakat ja hilepurkit laitoin seinälle pieneen lokerikkoon jonka ostin joskus vanhojen tavaroiden myyntiliikkeestä.

ty.jpg

 

IMG_4710.JPG

tmatkam.jpg

Ostettiin joskus vuosia sitten pariisista miniatyyri Eiffel-torni, ja siitä alkoi hassu matkamuistojen keräily.

Jokaisella reissulla ostetaan aina muistoksi joku mini-juttu ja vaikka se on vähän hullua, niin sitä vaan ei pysty jotenkaan lopettamaan. Kun me ollaan kerta joka paikasta ostettu niin ostetaan nyt taas… En edes tiedä missä mini-Eiffel on, saati muut tuomiokirkot ynnä muut tornit, mutta pikkuhiljaa olen alkanut laittamaan niitä tuohon lokerikkoon kun niitä jostain laatikoista vastaan tulee. 

Kaikki on ihan varmasti tallessa jossain.

tyy.jpg

työö.jpg

Meillä oli työmies kellarissa rappaamassa vanhaa tiiliseinää ja koitin hänelle selittää minkälaiselta haluan sen näyttävän.

Hänellä oli joku valtavan hieno näkemys miltä HÄN haluaa sen näyttävän. Taistelin sen kanssa ja se vaan jankutti jostain ravintolan seinästä minkä hän on nähnyt niin kauan että luovutin ja annoin sen toteuttaa itseään…

Katsoin mallia salaa millä lailla sitä rapataan, koska olin niin varma, että mun tarvii tehdä se heti uusiksi kun se on lähtenyt. Pelkäsin koko ajan että nyt meidän kellari näyttää kohta pizzerialle ! Noh, tuommoinen siitä tuli ! Maalasin tiilet valkoisiksi, mutta muuten seinä sai toistaiseksi jäädä. 

IMG_4692.JPG

 

IMG_4698.JPG-TRUE LOVE IS A BIG DEAL- taulu on ystävien hääkutsukortti jonka olen kehystänyt.

Therese Sennerholtin postikorttitaulut on ostettu Sisustuksen Koodista.

Personality -juliste on Ylva Skarpin ja se on ostettu Nougatista.

Kaikkien kehykset on Clas Ohlsonilta.

 

Kommentit (4)
  1. Aivan ihana myös toi lokerikko ja näyttää tosi kätevältä 🙂

    1. Kiitos Oili ! Kyllä mä olen usein noita nähnyt jossain antiikkiliikkeissä. Olen spreijannut sen valkoiseksi. Siinä on kahva, joten se on siis ollut aikoinaan vanhassa lipastossa vetolaatikkona! 

  2. Suklaamuffinssi
    7.10.2013, 17:27

    Toi seinä <3

    1. Ai, kiitos. Halusin sen välttämättä jäävän tuollaiseksi vaikka kaikki oli siihen seinää rakentamassa päälle. Niin rikki se oli kuitenkin että sitä oli pakko rapata hiukan. Välillä musta tuntuu et se on liika raju ja välillä se taas näyttää kivalle…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *