Eat, Pray, Love

Ikävystyttääkö? 

Kun pitkäveteisyys painaa päälle, vaihtoehtoja väljähtäneeseen päivään ei tarvitse turhia täällä tonkia. Seuraavaksi mun aussilainen Eat, Pray, Love-kooste tylsyyden torjumiseksi.

EAT. Lähde hedelmätorille maistelemaan tuoreita, vastapoimittuja hedelmiä, vihanneksia ja marjoja. Hedelmät on täällä monesti samoja kun Suomessa. Ero on vain no, siinä, miltä nyt maistuu luonnollinen ja miltä taas lisä- ja säilöntäaineet. Löytyyhän täältä myös monia mulle hieman hakusessa olevaa arvailun kohdetta. Jäin yhdelle kojulle ihastelemaan erilaisia meloneja, kunnes sain tietää, että ne ovatkin perunoita. No, niin. 

IMG_5824.JPG

IMG_5825.JPG

PRAY. Suuntaa sunnuntaikävelylle sademetsään katsomaan vesiputouksia. Kaikki tietävät, että mä en rukoile, mutta sanotaanko että toivoin todellakin parasta, ei, pelkäsin todellakin pahinta, kun rentouttavalla piknikillämme tuijotettiin tyyppejä, jotka hyppivät pää edellä putoukseen.

IMG_5914.JPG

IMG_5915.JPG

IMG_5917.JPG

IMG_5911.JPG

IMG_5912.JPG

LOVE. Kuulen niin kovin usein aikuisten avaavan lauseensa sanoen muun muassa ”sitten kun” ja ”entä jos”. Olen sitä mieltä, että sitten kunta ja entä jossia ei tule. Joskus unelmien prinssiä ja valkoista ratsua ei edes halua, vaan paratiisi piileskelee ja pyörii muiden asioiden ympärillä. Joskus kannattaa tarttua tilaisuuteen ja oppia rakastamaan ihan vaan itseään. Mulle varma hyvä mieli on kymmenen minuutin matkan takana löytyvät meri, uima-allas ja aurinkotuoli.

IMG_5701.JPG

Jotten kuulostaisi liian pintaliitäjältä, loppuun vähän vikinääkin:

1. Sadekausi on aluillaan. Viimeisen viikon aikana ollaan saatu päivittäin pikamyrskyjä: pilvet tuovat mukana nopeat rankkasateet ja salamat. Toisaalta, näyttää se aika makeelta, myönnettäköön.

IMG_5958.JPG

2. Mä saan edelleen pienen sydäninfarktin aina, kun näen näitä liskoja. Ne ei ole vaarallisia, ne ei päästä mitään ääniä eikä aiheuta minkäänlaisia häiriöitä. Mutta voi että, kuinka mä niitä vihaankaan. Jokaista niistä.

IMG_5840.JPG

aada xx

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *