Hiluja ja hippaloita

sy1.JPG

Lauantaina vietettiin perheen esikoisen 9-vuotissynttäreitä. Meillä oli ilmapalloja, mauton Happy birthday-juliste, saippuakuplia, tatuointeja, karkkiaarteiden etsintää, lahjoja, itkua ja tappelua lahjoista, huikea kasa leivonnaisia sekä ähkyvatsakivuista kärsiviä lapsia. Oma roolini oli lähinnä keräillä kompastuneita kakaroita maasta, irroittaa vaatteita pensasaidasta ja lämmittää ranskiksia, vaikka olin varautunut rikkinäiseen puhelimeen, tuolileikkiin ja levyraatiin. Erityisen haastavaa oli kirjoittaa tussilla nimiä mukeihin, sillä irlantiset nimet ovat ihan mahdottoman vaikeita! Lisäksi nuorimmat eivät tietenkään osanneet tavata. 

Todistusaineiston määrä jäi harmittavan heikoksi! Tämä on oikeasti ainoa kuva juhlista, heilahtanut synttärilaulun alku. Loppu menikin omalta osaltani ohi, koska yksi kolmevuotias kaatoi mehumukin housuille ja muut saivat luritella kauhuitkun (kaikki tietää, ensin se järkytysmumina mhph, alahuulen väpätys, sitten ensimmäiset parkaisut, jotka todella nopeassa ja nousevassa kaaressa päätyvät BBYYYYÄÄÄÄÄÄÄ-karjumiseen) tahdissa. Mutta hip hip hurei! Tarjosi hostdadini juhlien jälkeen iltabissen ja kehotti myös liittymään omien poikieni diskoon. Synttärisankari sai lahjaksi ipod-jotakin sekä kaiuttimen, illalla oli sellainen jytä että lattia meinasi rossata – ei musiikista vaan poikien tanssimisesta. Valitsin kuitenkin oman ikäluokan herrasmiehet ja käytiin ystävien kanssa kaupungin laatulauantaissa. 

sy4.JPG

sy6.JPG

Tänään eheydyttiin lounaalla sekä käytiin kuuntelemassa kitarafestivaalin keikkoja De Barrasissa. Myönnettäköön, että olen vieraillut vakkaripubissamme neljänä päivänä tällä viikolla. Vetoan festareihin, joita vietettiin täällä Clonakiltyssä. Neljään päivään mahtuu paljon huikeita monitaitureita, tähän voisi jopa tottua! Ohessa pari nopeaa kuvaa pubin parviosastolta.

sy5.JPG

sy8.JPG

aada xx

ps taas yksi mahtava viikko hujahti, sunnuntai-iltana onkin kiva soitella ystäville ja RENTOUTUA…

sy7.JPG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *