Ja niin matkani alkoi

Täällä ollaan, Irlannissa!

Toissapäivänä eli sunnuntaina se tapahtui, mun lentokone lähti. Viisitoista minuuttia ennen kotoa poistumista pakkasin viimeiset kamat laukkuuni, punnitsin, havaitsin reilua ylipainoa (LAUKUN!) ja kuin viimeistä päivää purin, järjestin, heitin pois ja lopulta laukussa oli se sallittu määrä, jos nyt vähän yli. Kaksi tärkeintä oppimaani asiaa matkustamisesta:

1. Varaa matkasi oikealla nimelläsi, jotta säästyt paniikkiporulta check-in-pisteessä kun et löydä varaustasi varausnumeron, passin, kahden työntekijän, ystävän ja vanhempiesi avulla vaan tarvitset erityistä kohtelua, jonka jälkeen lentosi löytyy nimellä Aada. Siinä se.

2. Tee niin kuin äiti sanoo ja laita käsimatkatavaralaukussasi sijaitsevat alusvaatteet pussiin. Se ei ole hauskaa, kun ne ovat koko kansan nähtävillä turvatarkastuksessa Lontoossa, kun muuan miesvirkailija tyhjentää koko laukkusi sisällön ja tutkii kaiken yksi kerrallaan.

nimeton.png

Täällä kuitenkin olen, Clonakiltyssä. Lentokentällä minua oli vastassa oikein ihana perhe. Mulla on tosi kiva huone ja kylppäri, kuten myös koko talo. Joojoo otan kuvat jahka kerkiän!

Maanantai hujahti esitellessä mestoja ja käytiinpä kyläilemässä sukulaiset läpi. Tiistaina kävimme Corkissa Griffins Garden Centerissä eli puutarha-ostoskeskuksessa. Sen jälkee suuntasimme pieneen ostoskeskukseen, jossa selvisi täällä on PRIMARK. Kaikkialla. Hyvästi, rahat.

IMG_0799.JPG

IMG_0797.JPG

IMG_0798.JPG

IMG_0800.JPG

Tänään olin perheen nuorimmaisen kanssa kahdestaan aamupäivän. Lunchin (=kalapuikkojen, kyllä kyllä) jälkeen vanhemmat muksut kotiutuivat ja naapurin saksalainen au pair tuli omien hoidokkiensa kanssa kyläilemään. Pari tuntia meni myös toisen naapurini, kanadalaisen aupparin luona. Ihan huikeaa, että minulla on muita au paireja parin sadan metrin päässä. Voimme yhdistää voimamme babysittingissä! 

Nyt pitää valmistautua, lähdetään edellä mainittujen uusien ystävieni kanssa cityyn erääseen pubiin. Siellä on au pairien tapaaminen joka keskiviikko. Hih, jännää!

Ps nopeasti sitä oppii Justin Bieberin ja One Directionin laulut, sanotaanko näin. Tai sen, kuinka monella eri tavalla auto voi hurista, tai sen että autopalapelin tarkoitus ei ole koota sitä vaan aiheuttaa kuvitteellinen ketjukolari. Mutta kaiken kaikkiaan täällä on aivan ihanaa!

Aada xx

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *