Mahdollisuuksia

IMG_2755.JPG

”It’s a common belief that positive thinking leads to a happier, healthier life. As children we are told to smile, be cheerful, and put on a happy face. As adults we are told to look on the bright side, to make lemonade, and see glasses as half full. Sometimes reality can get in the way of our ability to act the happy part though. Your hope can fail, boyfriends can cheat, friends can disappoint. It’s in these moments, when you just want to get real, drop the act, and be your true scared unhappy self.” -Meredith Grey, Grey’s Anatomy

ulo.JPG

Syksy tuli ja maailma vaihtoi väriä. Siltä ulkomailla asuminenkin tuntuu, syksyltä: lehti kerrallaan osia susta tippuu maahan ja olet lopulta alasti. 

Kun lehdet alkavat taas itää, ne saattavatkin olla jotain muuta kuin ennen. Uusia, erilaisia. 

Ulkomailla jos jossain on mahdollisuus muuttua, sillä uusi alku-asetelma on väistämätön. Monet maan tavat ja uskomukset ovat muuta kuin kotona. Mielipiteiden ja opitun oikean kontrasti on tosi suuri valtioiden välillä. Toisinaan mietin, olenko huono ihminen, kun suljen silmäni niin monelta vääryydeltä ja annan yksinkertaisesti olla. Yleisiä ja ehdottomasti vanhanaikaisia ja järkyttävän kuraisia asenteita viljellään ihan huolella. Nainen on todellakin huonommassa asemassa kuin mies. Täällä rukoillaan homojen ja sairaiden puolesta. Ja nämä kaksi asiaa onkin melko lailla yksi, mikä on epäreiluinta ikinä. Lisäksi tuntuu, että parisuhteessa pettäminen on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Mä olen asunut Irlannissa nyt jo jonkin aikaa ja silmät ovat siis todella auenneet. Alkuhuuman vaaleanpunaiset pilvet ovat jo vaihtuneet viileään sateeseen. Ongelmia on ilmaantunut myös kodissamme, eikä arki aina suju niin kuin toivoisin. Muutoksen tarve mietityttää.

Mitä jos valitsen väärin? Mitä jos eksynkin? Mitä jos.

IMG_2757.JPG

IMG_2751.JPG

IMG_2760.JPG

IMG_2758.JPG

IMG_2752.JPG

IMG_2769.JPG

IMG_2754.JPG

IMG_2765.JPG

IMG_2768.JPG

IMG_2764.JPG

IMG_2766.JPG

IMG_2767.JPG

ulo1.JPG

aada xx

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *