Pääsiäinen I

Viimeisen viikon sänkyni oli tämä:

IMG_2203.JPG

Toisinsanoen nukuin peräkärryn päällä. Pääsin pääsiäiseksi telttailemaan. Loma oli aivan loistava!

Jo automatka länsirannikkoa pitkin pohjoiseen, Shark Baylle, oli ihastelua ja intoa. Maisemat olivat karut kaikessa puiden puutteessaan ja kuivuuden kellastuneisuudessaan. Vähän väliä maassa oli valtavia tyhjiöitä meteoriittien maahantuloista. Turkoosi meri ja paratiisi-tyyliset rannat ja laguunit vilisivät ohi. Kaikki se kauneus tuntui ainutlaatuiselta, koska muista autoista ei ollut tietoakaan kuin toisinaan vain. Sen sijaan näimme kaikenlaista muuta, kuten villiemuja.

IMG_2236.JPG

Ensimmäiset päivät rentouduttiin leirissämme, jossa asusti lisäkseni hostperheeni sekä kolme muuta sekalaista sakkia. Oli hillittömän hieno hiekkaranta, iltaisin päällä tomuiset vaatteet ja kädessä limesiideri. Puhelin sanoi out of service, enkä nähnyt koko kapistusta kuin muutaman kerran. Hellemekko vaihtui iltaisin tuulenpitäviin tamineisiin ja vilun poissa pitäviin villasukkiin. Grilliruoka ja rento rupattelu palmujen alla tuntui tärkeältä ja taianomaiselta.

IMGP1197.JPG

Yhtenä päivänä päätettiin ajaa jonkin matkan päässä olevaan kylään. Sen paikan hupaisin tempaus oli kamelilla ratsastaminen. Menin yksin ja letkan viimeisenä sain kokea rauhassa pomppivan kyytini, kun kävelimme rantaviivaa pitkin. Meressä näkyi rauskuja ja sileitä simpukoita. Veden sininen sävy on sanoinkuvaamaton, kuten aina. 

IMG_2345.JPG

photo (14).JPG

IMGP1077 – Kopio.JPG

Olo oli nauru-ilottelua, tuntui nuorelta. Sellaisia olivat lyhyesti lomani ensimmäiset päivät. Kirjoitan lisää joskus toiste, kun saan käsiini kuvia kaverin kamerasta. Tällä hetkellä netti toimisi, mutta materiaali puuttuu. Tyypillistä… Loman paras osuus tulee siis lähitulevaisuudessa tänne kuitenkin.

Ihania keväisiä päiviä kaikille! Hassua, että on jo huhtikuu. Ja syksy. Oli mikä oli, hymy näyttää aina hyvältä. Sitä jaksan hokea, sillä pärjää pitkälle. Pus.

aada xx

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *