Rantakyläretki

Lauantaina tehtiin päiväretki hostfamilyn kanssa upealle Gold Coastille. Se tunnetaan valkoisesta hiekasta, turkoosista, kirkkaasta merestä sekä mahtavasta aallokosta, jonka vuoksi rantaa kutsutaankin Surfers Paradiseksi, surffaajien paratiisiksi.

Gold Coast on paljon muutakin: se on tekemällä tehty ihmisiä viihdyttämään. Pilvenpiirtäjäkylä näyttää todella luksukselta, jonka lisäksi sieltä voi löytää mitä tahansa. Rantakatu jatkuu pitkälle houkutellen auringonpalvojia ravintoloihin, kahviloihin, kuppiloihin, ostoksille, tanssimaan, surffaamaan tai vaikkapa valaita katsomaan. Mitä tahansa.

surfe.JPG

IMG_5512.JPG

IMG_5513.JPG

Kun saatiin sormet ja suut riittävät täyteen hiekkaa, käytiin kokemassa kirjaimellisesti päivän huippuhetki.

IMG_5515.JPG

Kyllä, sinkouduttiin alle 30 sekunnissa aina ylös 77. kerrokseen. Hymy oli herkässä, voiko tämä olla tottakaan.

pilvi.JPG

IMG_5514.JPG

Toki me käytiin viemässä muksut leikkipuistoon, jotta lapset pääsivät hieman huvittelemaan. Gold Coastin tarjonta lapsillekin sisälsi hieman enemmän kuin keinun ja kiikkuslaudan: härveleitä ja vempeleitä oli niin, ettei ihan pienimmät uskaltaneet kaikkea kokeilla. 

IMG_5516.JPG

Mä olen onnellinen aussilaisessa perheessäni, sillä he ovat niin rentoja, hauskoja, voidaan puhua mistä vain. Kotimatkalla hostdadini kysyi, mitä kaikkea mä haluan Australiassa nähdä ja kokea. No mä näin jo ne kengurut…En osannut siis edes vastata, ensinnäkin koska en suunnitellut tulevani tänne, toiseksi koska yhä uudelleen odotukset ylittyvät, joten hirvästi ei kerkeä edes kaivata. Onneksi perheeni on tehnyt läksynsä vähän mua paremmin ja suunnitteilla onkin jos jonkinmoista viikonloppuhuvia. Ihanaa!

aada xx

PS Vietin perjaintai-iltaa aussilaisten ystävieni ja valkkaripullon kanssa erään kodin terassilla, jossa kävi vierailemassa OPOSSUMEJA. Näille yksilöille maistuivat porkkanat, joita tulivat kädestä asti nappaamaan. Kun kokonainen pussi oli kadonnut parempiin masuihin ja silti kärkkyivät lisää opinkin, että opossumit ovat meidän oravia: ihan söpöjä, mutta arvaamattomia ja monesti tuskastuttavan kovaäänisiä, ennen kaikkea äärettömän ärsyttäviä. 

IMG_5511.JPG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *