Ready, set , GO! Tai sitten ei.

Herätyskello. 7:45. Kyllä mä ehdin jos torkutan vielä vartin. 8:00. ”Huomenta muru! Nousepa ylös niin päästään lähteen päiväkotiin”. Vaipan vaihto. Ai niin, pitää etsiä kuravaatteet ja kumisaappaat kun ulkona on märkää. Vaippasankarille aamupalaa ja Late Lammas pyörimään. Ne kuravaatteet… Etsin kohta kun oon laittanut tukan. Missä ne hiton saappaat on?! No ihan sama, en jaksa etsiä. Soitan päiväkotiin että sankari ei tulekaan tänään ja sepitän jotakin flunssasta kun en kehtaa sanoa että asianmukaiset varusteet on hukassa ja oon liian laiska kääntämään koko kämppää nurin. Huusholli on edelleen täynnä jos jonkinlaista rytöläjää vaikka muutosta on yli puolitoista kuukautta.

Kauhea stressi ja ahdistus. Ystävän lapsineen pitäisi tulla meille tänään leikkimään mutta nolottaa asunnon kaaos. Roskapussitkin on viemättä, mutta tuntuu kovin ylivoimaiselta niitä viedä. Onhan roskikset sentään ihan eri suunnassa missä parkkipaikka… Voisin leipoa pullaa! Jospa asunnossa tulisi nokkaan päällimmäisenä ihana vehnäsen tuoksu eikä mätänevät jätteet. 

Ihana katsoa lasten leikkejä ja saada itse aikuista, saman sukupuolen seuraa ja jutella tyttöjen juttuja. Silti tuntuu että pää hajoaa meluun ja koitan vaan hymyillä. Odotan jo sitä, että pääsen istumaan hiljaisuudessa sohvalle.

Kello 21. Vaippasankari sammui leikkien jälkeen kun saunalyhty. Selailen facebookia, instagramia. Mies kyttää futista ja olen kuulevinani kun sanoo jotain. Todellisuudessa mulla ei ole harmainta hajua mitä se sanoi, joten tyydyn hymähtämään hymyillen ja jatkan Sims pelissä sisustamista. Tänkin talon tapetit vaihdoin eilen turkoosiksi… Oisko valkonen sittenkin kiva? Mutta sitten pitäs vaihtaa myös lattia… Kello 23:30.

Kaadun sänkyyn, silmät ei meinaa pysyä auki mutta silti pakko selata vielä face ja laitaa simsit istuttelemaan sipuleita. Laitan puhelimen pois ja käännän kylkeä. Huomenna olisi miehen sukulaisella casualit synttärikahvit, kiva kun on syy pitkästä aikaa laittautua. Laittaisinko neutraalin meikin vai irrottelisinko? Missähän se yksi huulipuna on…. Tai jospa pistäisinkin nudehuulet. Vai näytänkö sitten pissikseltä? Tarvitsee muistaa hakea myös wc-paperia huomenna. Katonpa muuten vielä puhelimesta mitä kaikkea se uuden opiskelupaikan opetussuunnitelma pitikään sisällään. Kappas! Yksi sims on päänyt töistä, teen tän yhden tehtävän ja sitten alan nukkumaan.

Laitan puhelimen taas pois. Käännän kylkeä. Katson kelloa, 01:10. Onneksi saa nukkua aamulla pitkään. Mitähän sitä pukisi päällensä? Onkohan vaippasankarin parhaimmat farkut pesussa? Hitsi pitää muistaa laittaa aamulla pyykkiä pyöriin. Missähän ne vaaleat kesäkengät on…

Kello 9:15. ”Huomenta sankari! Aamupalalle”. 

Kello 00.15. Ne helkkarin pyykit…

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *