Meidän vaunut: Baby-Merc Zippy

Postaus tehty yhteistyössä preeco.fi -verkkokaupan kanssa

IMG-20180529-WA0006.jpg

Varmasti vauva-ajan isoin ja tärkein hankinta on vaunut, koska ne ovat päivittäisessä käytössä useamman vuoden ajan. Me saimme paljon vaunusuosituksia, kun kerroimme raskaudesta kavereillemme. Etenkin miehiltä tuli kaiken maailman teknisiä vaatimuksia ja minua alkoi kilpavarustelu hieman ahdistaa. Tutkimme miehen kanssa vaunuvalikoimaa ja mietimme, mikä tekee joistakin vaunuista yli tuhannen euron arvoiset ja miksi toiset ovat halvempia. Päätimme hankkia edullisemmat vaunut, koska emme halunneet maksaa ylimääräistä merkin takia. Noihin aikoihin preeco.fi -verkkokauppa otti minuun yhteyttä ja ehdotti vaunuyhteistyötä. Tutustuin heidän vaunuihinsa ja valitsin mieleiset. Päädyin valitsemaan Baby-Mercin Zippy-yhdistelmävaunut. Yhdistelmävaunut ovat kätevät monipuolisuutensa vuoksi. Ratasosa pidentää käyttöikää vuosilla. Zippyt ovat yhdistelmävaunut, joista on todella monta eri värivaihtoehtoa valittavissa. Etupyörät ovat kääntyvät, mutta ne saa myös lukittua.

IMG-20180529-WA0010.jpg

IMG-20180529-WA0009.jpg

Nyt lähes kahden kuukauden kokemuksella vaunuista voin kertoa, että olen ollut tosi tyytyväinen. Vaunut ovat juuri sitä, mitä toivoimme. Sirot ja kevyet, joten ne mahtuvat hyvin eteiseemme. Miehelle tärkeää oli vaunujen liikkuvuus ja olemme molemmat olleet siihen tyytyväisiä. Anoppikin kehui, kuinka kevyiltä vaunut tuntuvat työntää. Kiva ulkonäkö on tietysti myös plussaa. Mietimme hiljattain miehen kanssa, että yli tuhannen euron vaunuissa on vaikea kuvitella olevan mikään niin paljon paremmin kuin näissä, jotta hintaero selittyisi.

Olemme aika paljon vaunuilleet eri ympäristöissä. Asumme Helsingissä, mutta luonnon keskellä. Meillä ei ole autoa, vaan kuljemme paljon bussilla ja metrolla. Vaunut ovat toimineet eri tilanteissa hyvin. Lenkille lukitsen etupyörät, jolloin hiekkateilläkin ja pururadalla on helppo liikkua. Julkisissa kulkiessa sekä kaupoissa ja kauppakeskuksissa kääntyvät etupyörät ovat puolestaan todella kätevät. Työntöaisaa saa nostettua ja laskettua oman tarpeen mukaan.

IMG-20180517-WA0021.jpg

IMG-20180517-WA0013.jpg

Ensimmäisellä vaunulenkillä käydessämme oli vielä lunta. Vaunut ovatkin lämpimät talvella. Kopan päällinen on paksu ja kuomun saa laskettua tosi alas tuulen suojaksi. Näin kesällä vaunuja saa viilennettyä esim. ottamalla kopan päällisen pois ja myös kuomusta saa takaosan päällisen irrotettua. Vauva onkin viihtynyt hyvin päiväunilla vaunuissa vaunulenkkien aikana ja niiden jälkeen.

Vaunujen mukana tuli tietysti myös ratasosa, joka varmaan otetaan käyttöön syksyllä. Myös hoitolaukku, sadesuoja, hyttysverkko, pulloteline ja pehmeä hoitoalusta tulivat mukana. Mitään lisäosia ei siis tarvitse vaunuihin ostaa.

IMG_20180525_145604.jpg

IMG_20180516_162548.jpg

Mitä kehitettävää vaunuissa sitten on?

Hoitolaukku voisi olla isompi ja sen nepparikiinnitys ei ole erityisen kätevä. Tällä hetkellä se vielä riittää meille, mutta vauvan kasvaessa voi olla, että hankimme toisen hoitolaukun, johon mahtuu esim. lapsen eväitä paremmin mukaan.

Vaunukopan alapuolella olevaan säilytystilaan ei kauheasti mahdu mitään isoa, koska kopan ja säilytystilan väliin jää aika pieni rako. Kyllä sinne silti kaikki oleellinen mahtuu, esim. vaippapaketit kauppareissulla.

IMG-20180529-WA0003.jpg

Olemme siis olleet tosi tyytyväisiä vaunuihin ja ne ovat saaneet myös muilta kehuja. Neuvolassa käydessäni vaunut erottuvat edukseen mustien toistensa kanssa samanlaisten vaunujen rivistöstä vaunuparkissa. Mies itse asiassa suositteli eräälle tuttavalleenkin näitä vaunuja hiljattain. Täällä siis kaksi tyytyväistä Zippyjen omistajaa. 

Vaunut on saatu yhteistyössä preeco.fi -sivuston kanssa. Tällä hetkellä sivulla on paljon kesätuotteita hyvään hintaa. Meille vaunut saapuivat ihan muutaman päivän sisällä siitä, kun lähetysilmoitus tuli sähköpostiin. Vaunuilla on myös vuoden mittainen takuu.

Meidän vaunut löytyvät tämän linkin takaa. Zippyt ovatkin tällä hetkellä tarjouksessa!

Kommentit (1)
  1. Vieläkö oot ollu tyytyväinen vaunuihin? Onko teillä myös saman sarjan turvakaukalo? Mietin näitä vaunuja, mutta haluan ehdottomasti turvakaukalon vaunuihin, mutta saman merkin kaukalo ei mua oikein oo vakuuttanu kun ei löydy tietoa siitä kunnolla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *