Alusta alkaen

Moikka kaikille ja todella paljon tervetuloa mun ihka ensimmäiseen blogiini.

                                                                          Kuka ja miksi?

Elikkä mun nimeni on Eveliina ja tosiaan olen 22-vuotias. Olen aina ajatellut oman blogin perustamista, mutta en vaan ole koskaan tarttunu tilaisuuteen. Nyt kuitenkin aion toteuttaa mun pitkäaikaisen haaveni ja aina välillä jakaa elämästäni hetkiä teidän kanssa. Blogini tulee olemaan hyvin rento ja rehellinen, mutta vakavistakin asioista voidaan puhua.

        

                                                                         Mitä puuhaan?

Mun henkilökohtainen elämä on todella tavallista, mutta aina välillä löytyy jotain kerrottavaa. Olen valmistunut lukiosta ja pidellyt nyt pari välivuotta. Syksyllä aloitan viimein koulun Helsingin Yliopistossa, joten aivan varmasti tulen jakamaan hetkiä riemukkaasta opiskelijaelämästä. Viimeiset pari vuotta on mennyt töissä ja omaa tietä etsien. Olen löytänyt valokuvaamisesta sekä muodista tärkeän osan elämääni, vaikken mikään ammattilainen ole. Olen huomannut, että kuvaaminen ja eri tyylien seuraaminen esim. instagramista tai blogeista rentouttaa ja saa ajatukset pois arkisista asioista. Ne tuotavat elämään aina jotain pientä ja kaunista. 

IMG_20180323_181205.jpg

Kysymyksiä saa esitellä ja ei muuta kun tervetuloa!

                                                                         

Kommentit (2)
  1. NiinaKristina
    25.7.2018, 15:57

    Kiva huomata, että täältä löytyy muitakin blogin juuri alkuunsa laittaneita. Itse taas viimeisiä opiskeluvuosia vetelen, joten saa nähdä kuinka paljon sitä alkaa haikailemaan fuksivuosiin blogisi myötä! 😀 Innolla jään seurailemaan!

    1. Moikka, kiva että säkin oot juuri alottanu ja sulla olikin jo tosi kivoja tekstejä! Toivottavasti fuksivuoden innostus välittyy sitten myös tätä kautta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *