Uusi koti

Vihdoin! Paperit allekirjoitettuna ja avaimet kädessä valmiina uuteen kotiin. Mitä nyt pientä hienosäätöä ennen lopullista asettautumista… Asunnossa on tarkoitus vaihtaa lattia ja keittiön taso, ja sen lisäksi sitten pientä maalailua ja muuta tuunausta. Mutta kuinka monta päätöstä joutuukaan pintarempankin tekijä tekemään?!

Suunnitteluvaiheessa törmäsin monta kertaa erilaisiin askarruttaviin kysymyksiin ja huomasin, miten valtava apu muiden remppa- ja sisustusblogeista minulle oli. Kuka oikeesti on käsi sydämellä miettinyt, kuinka paljon erilaisia jalkalistoja on olemassa? Olipa kyse sitten täydellisen maali- tai laminaattisävyn valinnasta, lattialistoista tai keittiötason materiaalista, löysin vastauksen aina ensimmäisenä jonkun blogista. Nyt on kaikki kuitenkin lyöty lukkoon, eikä sävyjen ja materiaalien maailmoissa tarvitse enää (ainakaan hetkeen) seikkailla. 

Nyt haluaisinkin olla hyödyksi tuleville pintarempan harkitsijoille naputtelemalla erinäisiä kertomuksia rempan eri vaiheista. Jos siis joku tänne blogiin joskus eksyy. Blogiin tunkeutuu varmasti myös asiaa sisustuksesta ja kaikesta asuntofiilistelyyn liittyvästä. Stay tuned! 

IMG_6091.JPG

Entisen kämpän näkymä asunnottomien asuntolasta vaihtui tähän. 

 

koti sisustus
Kommentit (1)
  1. Tervetuloa Lilyyn! <3 Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan projektiasi!

    T. Toimitus

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *