Hurmio!

10450430_302253929979392_8860573071388176458_n.jpg

Tunnustus: tälläisiä ja vastaavia herkkuja on mennyt viime päivinä. Vähän liikaakin ehkä, mutta nämä Alexanderin veljesten kiusaukset ovat sen verran suussa sulavia, ettei voi kuin kehua – ja nauttia. Hiukka mennään blogin aihepiiristä sivuun, mutta nautinnot ovat nautintoja yhtä hyvin valkokankaalla kuin kirjoina tai ruokanakin.

Hurmaavat amerikan-suomalaiset veljekset tarjoilevat herkkujaan ympäri Helsingin keskustaa. Vaunu sijaitsee usein tiistaista torstaihin Ruoholahdessa metroa vastapäätä olevalla aukiolla ja perjantaisin Kaapelin kyljessä. Tuotteet ovat itsetehtyjä: sämpylät, pulled pork, lammaspihvit sekä loistavat kastikkeet.

Silläkin uhalla, että seuraavalla kerralla omaa annostaan joutuu jonottamaan pidempään: kun näette vaunun, jonka kyljessä lukee The Alexanders, älkää kulkeko kulinaarisen onnenne ohi vaan maistakaa kunnon katugastroa – loistavalla palveluasenteella höystettynä.

Myyntipisteen sijainteja voi tsekkailla täältä:

www.facebook.com/TheAlexandersFood

Jokaisen annoksen olen itse maksanut – ja ihan mielelläni kunnon kamasta maksaakin eli kyse ei ole maksetuista kehuista eikä edes omista kavereista!

 

 

hyvinvointi mieli suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *