Hurmio!

10450430_302253929979392_8860573071388176458_n.jpg

Tunnustus: tälläisiä ja vastaavia herkkuja on mennyt viime päivinä. Vähän liikaakin ehkä, mutta nämä Alexanderin veljesten kiusaukset ovat sen verran suussa sulavia, ettei voi kuin kehua – ja nauttia. Hiukka mennään blogin aihepiiristä sivuun, mutta nautinnot ovat nautintoja yhtä hyvin valkokankaalla kuin kirjoina tai ruokanakin.

Hurmaavat amerikan-suomalaiset veljekset tarjoilevat herkkujaan ympäri Helsingin keskustaa. Vaunu sijaitsee usein tiistaista torstaihin Ruoholahdessa metroa vastapäätä olevalla aukiolla ja perjantaisin Kaapelin kyljessä. Tuotteet ovat itsetehtyjä: sämpylät, pulled pork, lammaspihvit sekä loistavat kastikkeet.

Silläkin uhalla, että seuraavalla kerralla omaa annostaan joutuu jonottamaan pidempään: kun näette vaunun, jonka kyljessä lukee The Alexanders, älkää kulkeko kulinaarisen onnenne ohi vaan maistakaa kunnon katugastroa – loistavalla palveluasenteella höystettynä.

Myyntipisteen sijainteja voi tsekkailla täältä:

www.facebook.com/TheAlexandersFood

Jokaisen annoksen olen itse maksanut – ja ihan mielelläni kunnon kamasta maksaakin eli kyse ei ole maksetuista kehuista eikä edes omista kavereista!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *