Lyriikkaa ja iltavillit

Sehän on taas se aika viikosta kun on perjantai ja viikonloppu on liian lähellä! Teidän iloksenne levytimme perjantaibiisin. Istu tukevasti aloillesi ja voit kuulla korvissasi Robinin Boom kah-kappaleen melodian. Kun olet päässyt rytmiin kiinni voit sanoittaa kappaleen uusiksi näillä sanoilla;

 

Afrikka on ohi kohta

ja oottaa meitä se kotisohva

emme tiedä kiinnostaako ketään

kun me tullaan et ehi lepään

jos jollain meno hyytyy

ei aleta siiheen tyytyy

 

puoliväli jäi siis, nyt mennään täysii

boom kah, boom boom kah

 

Ei haittaa vaikka aikataulu jumittaa

joten hei tullaan millon huvittaa

ei välii mis oot tänään mut kohta nähään

boom kah, boom boom kah

ei välii mis oot tänään mut kohta nähään

boom kah, boom boom kah

 

Afrikan salat käytiin etsimässä

Suomeen lento on melko heti tässä

hyvät reissut on kuin ässä hihas

ja täällä lähtee viimeinenkin lihas

tapana lentää sinne tänne

tälläkertaa tultiin vähän pidemmälle

 

puoliväli jäi siis, nyt mennään täysii

boom kah, boom boom kah

 

hei beibe, ota boolii

paa ihmees Jennalle ja Annille koodii

pelastetaan kaverit, viedään ne tanssilattialle

jonka jälkeen vedetään shotit navan alle

 

Väijyn afrikanat blogii, pistän silmät kii

ja mietin kyl Anni ja Jenna tekee parast räppii!!

 

 

On se onni, miten meiltä välillä irtoaa tätä huumorivitsiä! Hah! Toivottavasti musiikkielämys oli kokemisen arvoinen! Seuraavana vuorossa meidän kuulumiset, pysykää kanavalla;

 

Ollaan nyt (vasta) herätty siihen todellisuuteen, että reissua on reilut kuukauden päivät enään jäljellä. Aika on mennyt kuin siivillä ja huomaamatta syöminen on ottanut vallan urheilulta.. Tämä hiljainen vallankumous on aiheuttanut sen, että todennäköisesti joulupukki saa tuoda isommat kalsarit liian pienien tilalle.. Rakas joulupukki yritämme kuitenkin vielä (1 kuukausi aikaa!!!) parantaa tapamme, ettei kalsareiden koko suurenisi numeroa enempää. Meillä on täällä uudenlainen systeemi elää. Kehittelimme itsellemme kukka-sydän-kontrollointi menetelmän. Menetelmän avulla pyrimme listaamaan onnistumisemme päiväkohtaisesti. Jokaisesta urheilusuorituksen sisältäneestä päivästä voimme hyvällä omalla tunnolla kirjata sydämen kalenteriin kyseisen päivän kohdalle. Kukan saaminen taas edellyttää päivän onnistunutta ja kohtuullista ateriointia. Lopuksi voimme tehdä tilaston/tilastotappion myös teille hyvät ystävät. Tähän mennessä kasassa on kaksi sydäntä ja Jennalla myöskin yksi kukka. Annin kukka kuihtui kuoliaaksi iltapalan vaikeita valintoja tehdessä. No jostain se on lähdettävä, lycka till vaan meille! 

Olemme edelleen viikon pituisella lomalla äitiyslomaltamme ja olemme aika relax. Majoitumme tämän koko loppu viikon ajan Millan ja Hannun hoivissa. Päivät on kulunut mukavasti vaikka ilmat eivät ole nyt suosineet kovin hyvin. Torstai kului pikku askareita tehdessä. Niihin kuului mm. koiran pesua ja punkin irroitusta, LENKKEILYÄ, rinkan järjestelyä, makoilua, mokkulan käytöstä aiheutuneita hermoromahduksia ja muuta perussettiä. 

Perjantai alkoi vallan mukavasti. Lähdimme perjantai-markkinoille. Siellä paikalliset naiset olivat levittäneet viltin maahan, jonka päällä he myivät kaikenlaisia käsitöitä. Kiertelimme kojut ja jotain myös tarttui mukaan. Loppupäivän kulutimme LENKKEILEMÄLLÄ, saunomalla ja kuihduttamalla tulevaa kukkamerkintää, jota ei saavutettu tältä päivältä. Osittain se ei ollut meidän syytä, sillä kohtuulliset aterioinnit sujuivat siihen asti kunnialla kunnes Milla kertoi tämän illan pöytävarauksesta Italialaisessa ravintolassa.. Onhan nyt sentään poikien viimeinen päivä Afrikassa ennen Suomeen paluuta, joten olisihan se ollut epäkohteliasta jäädä kotiin möllöttämään. Ravintolaan astuessa meidät valtasi yllättäen ”kerranko sitä nyt vaan eletään” -olotila ja söimme pitkän kaavan kautta unohtamatta tärkeintä osaa eli jälkiruokaa. Se siitä kukasta mutta onhan päivä vielä huomennakin.

Toivottavasti tuleva viikonloppu tuo tullessaan sydämiä ja kukkia niin meille kuin teillekin! 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *