Asukuvaviikko, 2. päivä: Stars & Stripes -torstai

Tänään sekä äiti että nuori miesmallimme sonnustautuivat kahteen eri asukokonaisuuteen: aamulla oli ensimmäinen äiti-vauvajoogatunti, jonne äiti pukeutui mustiin Adidas-verkkareihin ja turkoosiin Sweaty Betty -teeppariin ja vauva vaaleanvihreään Marlonin bodyyn ja äitiyspakkauksen pandapotkuhousuihin. Mutsia ei hotsittanut ottaa kuvaa makkarankuorimaisesta joogailuasustaan ja nuori miesmalli, no, hän onnistui oksentamaan asunsa ennen valokuvaussessiota. Itse asiassa tätä kirjoitettaessa päivän toinenkin asukokonaisuus on menossa herralla vaihtoon… (Ja puolihysteerinen äiti on jo soitellut läpi terkkarit ja NHS Directit, kun pojalla on peräti 37,1 astetta kuumetta ja hän oksentelee… Saa pyörittää silmiä. Käydään huomenna lääkärissä, jos maito ei edelleenkään pysy sisässä. Onneksi heppu on kuitenkin ollut iloisella tuulella, joten ei kai tässä kovin kummoinen tauti ole päällä.)

IMG_0245.jpg

Kuvat ovat sitten päivän toisesta asukokonaisuudesta. Koska iltapäivä meni kotona vauvan oloa vahdatessa, ei viitsitty panna päälle mitään tämän fiinimpää. Eli äidillä on Blooming Marvellousin äitiyspaita, joka käy myös imettämiseen (second handia kälyltä), sekä H&M:n harmaat mammafarkut (second handia göteborgilaiselta ystävältä), ei koruja. USA:n kansallispäivänä syntyneen nuoren miesmallin kakkosasuksi valikoitui Stars & Stripes -henkinen kombo KappAhlin Newbie-tähtibodya (myös second handia Göteborgista) ja Lindexin raitapöksyjä. Sukat Mothercare, sitteri BabyBjörn.

IMG_0244.jpg

Höö, mitä sä äiti taas viuhdot sen mustan laatikon kanssa?

IMG_0242.jpg

Jos mä ottaisin tällasen ilmeen, niin oisko se söpöä tätien mielestä?

IMG_0243.jpg

Hei mutsi, lopeta jo…

muoti paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (4)
 1. Oiii, miten ihania kuvia! <3 <3 

  Mut asiaan: 37,1 astetta ei ole millään lailla lämpöä saati kuumetta vauvalla! Vauvojen normaalilämpö on korkeampi kuin isommilla/aikuisilla ja vasta yli 38 ast. on lämpöä vauvalla. Oksentelee vai pulauttelee? Oksennus haisee oksennukselle, kun taas pulauttelu ei varsinaisesti haise pahalle. Puklua voi tulla reilustikin. Kuvista päätellen herra ei näytä erityisen sairaalta. Jos olisi jokin vatsatauti, ei luultavasti olisi kovin iloinen… Kuitenkin, jos on tai tulee vatsatauti, pitää olla tarkkana, ettei pieni pääse kuivumaan.

   

  1. Joo, puklua se taisi olla, ehdottomasti ei haissut oksennukselta. Mä vain vähän hermostuin, kun sitä tuli enemmän kuin normaalisti. Olisi tietysti pitänyt kysyä sulta ensiksi, daa!

   Tänään Eddie on ollut oma aurinkoinen itsensä ja ruumiinlämpökin on laskenut 36,5:een pepusta mitaten.

 2. Paranemisia Eddielle, toivottavasti ei ole mitään ikävämpää 🙂 Ja voimia äidille! Kutsuit itseäsi puolihysteeriseksi, mutta vaikutat normaaliakin normaalimmalta :). Vastaavassa tilanteessa oma äitini olisi jo ollut pillit huutaen matkalla piipaa-autolla sairaalaan. Todellinen paniikinlietsoja, tuo rakas äitini. Mm. järjesti bussissa jumalattoman kohtauksen kun siskontyttöni ei muka vetänyt ajoissa henkeä itkun puuskassansa, ja täten sai pikkutytön säikähtämään vielä suurempaan itkuun… Luoja sitä häpeää 😀 

  En tiedä muuttuisiko asenteeni oman lapsen kanssa mutta pyörittelen usein silmiä kun tuttavani istuvat päivystyksessä heti pienimmästäkin aivastuksesta, miettien että mitäs se lääkäri voi oikeasti tehdä pikku-flunssalle, istua nyt siellä neljä-viisi tuntia vain kuullakseen että ’paljon nesteitä, mahdollisesti vähän kuumelääkettä’ mutta toisaalta sitten sitä valvoisi kauhulla yöt tuijotellen sitä tuhisevaa rakkauspakkausta miettien kaikenlaisia kauhukuvia kun EI ole käynyt lääkärillä…että ’jospa se SITTENKIN on jotain vakavaa’. 😀  

  Minusta Suomessa on muutenkin ihan erilainen sairastuskulttuuri, aikuisetkin juoksevat heti kun hieman räkä valuu lääkäriin saikkua hakemaan. Itse tunnen suurta syyllisyyttä jos yhtään tuntuu takaraivossa että kyllä tässä vois oikeesti töihin mennä. Johtunee hyvästä (huonosta) esimerkistä jonka Englannin pomo jätti; oli työskennellyt 16v:stä samassa paikassa, ja 27 ikävuoteen mennessä oli ollut KERRAN sairaana!

  1. Juu, eipä tässä kai mitään: poju ei tunnu enää normaalia lämpimämmältä (en ole vielä tänä aamuna mitannut kuumetta), syö ahnaasti, ei ole puklaillut ja on oma iloinen itsensä. 🙂

   Mä en osaa kommentoida suomalaiseen saikkukulttuuriin mitään, sillä en ole koskaan ollut Suomessa vakiduunissa! Mutta selaillessa Fb-päivityksiä nyt syksyn alkaessa kieltämättä vähän ihmetyttää, miten paljon siellä sairastellaan. Mulla on itselläni kevytlenssu ehkä max. kerran talvessa (kop kop), vatsatauti, ööh, ehkä kerran kolmessa vuodessa eikä mitään sen vakavampaa melkein koskaan (viimeksi korvatulehdus 10 vuotta sitten) – mutta okei, onhan mulla kyllä se yliaggressiivinen immuunijärjestelmä, eli puolensa silläkin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *