Hämmentävä spektaakkeli

Onhan tämä maha nyt ihan mahdoton. Raskautta takana 16+2 viikkoa, ja tällainen kumpu! Kun kolmessa ultrassa on jo todettu, että yksi tyyppi siellä vain killuttelee eikä myoomankaan pitäisi olla kasvanut kuin seitsemänsenttiseksi, niin elefanttiako mä odotankin? Paino ei kuitenkaan ole noussut kuin 3 kg raskautta edeltävästä elopainosta, joten kyl maar mää nyt vähän ihmettelen. 

maha_190113.jpg

Mutsit, ihmettelenkö noviisina ihan turhaan? Miten isoja tai huomaamattomia te olitte neljännen kuukauden lopulla? Mahakuvat kehiin!

P.S. Kun en enää kohta mahdu housuihini, yritin tänään mennä ostamaan sitä kuuluisaa BellyBeltiä. No, ei ollut. Mutta JoJo Maman Bébén alennusrekistä löysin talvitakin – viidellätoista punnalla! Ei ehkä maailman katiemäisin takki, mutta hoitaa homman. Mies sanoi, että £15:lla hänkin olisi hankkinut samanlaisen, jos olisi ollut kokoja… 😉 Hiphei, talvitakkiongelma ratkaistu! 

42483.jpg

Tämmöinen löytyi, mustana. Lähtöhinta £79 alennettu £15:een. Kelpas mulle.

muoti ostokset oma-elama terveys
Kommentit (28)
  1. Vau, hoikkis olet sakin, 233!

    Niin se taitaa olla, etta ruoho on aina vihreampaa aidan toisella puolella… Ma ottaisin viela oikein mielellani tuollaisen pikkukummun. Ison mohomahan kanssa ehtii kuitenkin puhkua kaikki raskauden loppuviikot ja -kuukaudetkin (JKMH, tietysti).

  2. Oiii, Bonnie, miten sa olet hoikka! Vau! Joo, silta kylla nayttaa, etta erikokoisia mahoja riittaa… Eli älä ole kade, kylla ma varmaan viela kohta alan puhkua etta hitto kun ei enaa nae varpaitaankaan eika paase tyontamatta ylamakea ylos… 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *