Isänpäivää ja muuta epäarkea

Viime sunnuntaina oli Britanniassa isänpäivä. Oli minulla suunnitelmia sen viettämiseksi, mutta sitten Mies lähti työmatkalle Aasiaan kolmeksi päiväksi ja sitten tuli kavereita Suomesta kylään, ja kylmä kesä -masis iski ja Eddien synttäreitäkin pitäisi järjestää… joten varsin vaatimattomasti tuli juhlittua. Aamiaisen sai isi sentään sänkyyn, ja kortin Eddieltä (eikä edes itsetehdyn – suorittajamutsia riepoo. No, ensi vuonna askarrellaan yhdessä!).

image.jpg

Ihan Miehen näköinen supersankari-isi, sattuipas!

image.jpg

image.jpg

Harrastettiin myös perheselfien ottamista sängyssä.

image.jpg

Loppupäivän Mies saikin isänpäivän kunniaksi tehdä mitä halusi; yllätys yllätys, hän valitsi puutarhanhoidon.

Käytiin myös palelemassa piknikillä Hampstead Heathillä (toisen kerran kolmen päivän sisällä, mitä edeltävästä kerrasta onkin ehkä seitsemän vuotta!) juhlimassa NCT-vauvakaverikaksosten syntymäpäivää. Ei saisi verrata muksuja toisiinsa, ei, mutta… ne pojat kävelevät jo! Ovat kävelleet jo aikapäivät! Ja niiden laskettu aika oli samana päivänä kuin Eddiellä! Hmph.

image.jpg

Sunnuntaina Heathillä oli liian galsaa edes valokuvien räpsimiseen – mutta katsokaa mikä ero torstaihin! Tuttitangon Lilleri oli perheineen Lontoossa sukuloimassa. Eddie taisi ihastua Liinan ja Pojun isiin.

image.jpg

Kiitos kivasta iltapäivästä, Lilleri ja perhe! Ensi kertaa varten nyt sitten tiedän, missä se lähin leikkipuistokin on…

image.jpg

Bongaa kuvasta pistaasipähkinöiden kuoria kuudella hampaalla rouskuttava yksitoistakuinen… Hyvä äiti.

image.jpg

Hampstead Heathin Parliament Hilliltä on aika mainio näköala yli Lontoon.

Isänpäivästä alkoikin varsinainen juhlakimara, sillä tulevalle viikonlopulle olisi tarjolla peräti kolmen vauvakollegan ensimmäiset syntymäpäivät, seuraavana kai kahdet. Sitä seuraavana onkin sitten Eddien bileet, sen jälkeen vielä parit. Kakkuöverit taitavat pilata hitaasti mutta varmasti edistyvän kesädieettini.

***

DH’s first Fathers’ Day was a rather low-key celebration, as I ran out of time and inspiration. Better luck next year! At least he got breakfast in bed, a card and a family selfie. We also spent the afternoon on Hampstead Heath celebrating the first of many baby colleagues’ birthdays in the coming weeks. (The sunny photos, however, are from an earlier Heath picnic with a blogger friend; on Sunday, it was so cold my trigger finger wasn’t working and so there are no pictures!)

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe mieli
Kommentit (7)
  1. Oli kyllä kivaa luontoilla ja jutella! Kiitos vielä seurasta. Eddien nauru on ihan paras, vieläkin ilahduttaa muistella sitä 🙂 Me taidettiin tosiaan valita oikea päivä puistovierailuun kun eihän se tosiaan olis kovin hauskaa ollut palellen… Mulla onkin Englannista jäänyt mieleen erityisesti hienot puut ja puutarhat (ööö tosi loogista suurkaupunkivisiitillä) ja niinpä vain näyttää tuo teidänkin puutarha tosi ihanalta! Vielä kun ehtisin jossain välissä kirjoittaa kaikesta mitä on mielessä.

  2. Home Sweet England
    20.6.2014, 15:18

    MAHTAVA maisema tossa viimeisessä kuvassa!

    1. Kyllä! Tulkaa joskus Lontooseen, niin mennään ihailemaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *