Kymmenen (ja kaksikymmentä)!

Neuvoistanne viisastuneena (kiitos!!) syötimme Eddielle eilen iltapuuron, vaikka iltaruuasta oli kulunut vasta tunti. Kiltti poika katseli puurokippoa silmät ymmyrkäisinä, mutta söi. Sen jälkeen suoraan kylpyyn ja hampaidenpesulle, vaippa, yöpuku, iltalaulu ja vielä desin verran pullomaitoa. Ja jätkä nukkui 10 tuntia 20 minuuttia putkeen!

No, ihan vähän otan takaisin: pari kertaa yön aikana unipussista kuului ynähdys, jolloin ainakin kerran taisin käydä siirtämässä mittarimadon jalkopäästä poikittain takaisin pituussuuntaan selälleen, mutta silmät eivät auenneet tuolloinkaan. Herregud, näin levänneenä en ole herännyt puoli seitsemältä hyyyyvin pitkään aikaan!

Iltapuurossa saattaa siis olla kuin ollakin taikaa. Jatkamme ihmiskoetta ja raportoimme tuloksista.

image.jpg

Myös päiväunet maistuivat eilen. Puistossa paistoi aurinko…

image.jpg

…ja krookukset kukkivat!

***

We took the Finnish advice and fed Eddie porridge last night just before bedtime, despite his supper having been only an hour earlier. And he slept for 10 hours 20 minutes without waking! Feel like a new person. Definitely worth trying again. (And crocuses are out in Clissold Park!)

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe mieli
Kommentit (3)
  1. Onpa siellä jo keväisen näköistä!

  2. Mukavaa että pikkuinen nukkui pitkään kun sai iltapuuron. Meillä kun tuli puuro kehiin niin helpotti kovasti yöunia. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *