Lähdetkö treffeille?

Hiphei, lennot Suomeen on hommattu taas! Nyt jännätään, jatkuvatko paukkupakkaset ensi viikon ylikin vaan selviääkö lontoolaispoitsumme ensimmäisestä talvikokemuksestaan ilman sen seitsemää toppakerrosta…

Mutta hei, Lily-toverit: ehtiikö kukaan treffaamaan Eddieä ja minua Helsingissä joko perjantaina 24.1. tai lauantaina 25. päivä? Perjantaina kävisi melkein koska vain, lauantaina vain aamusta, noin kymmenen jälkeen. Kerran aiemmin deittasimme Kiasman kahvilassa, joka voisi toimia nytkin – on lähellä asemaa ja mekin pääsemme sinne kätsysti majapaikastamme Katajanokalta. 

Kuka ehtii mukaan? Kutsu on tietysti avoinna sekä toveribloggareille että lukijoille. Ja kumpi aika on mieluisampi?

image.jpg

Tule tarkistamaan, olenko luonnossa yhtä valloittava kuin kuvissa.

P.S. Kyllä me joku päivä vielä ehditään sinne Tampereellekin asti… ja Ouluun! Jospa tänä vuonna oikeasti löydettäisiin Suomesta kesämökki – sitten! 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (63)
  1. Ei tuossa ole mitään tökeröä, kaikki varmaan jossittelee vähän eri asioita. Ja stressaa ja pyörittelee mielessään yön pimeinä tunteina tai silloin kun jokin mahdollisuus menee ohi sellaista syistä, joihin itsellä ei osaa tai arpaa. 

    Itse olen taas paremmin sinut tekemieni valintojen kuten opiskelupaikan valitsemisen tai eroamisen tms. kanssa kuin sellaisten asioiden kanssa, jotka on läntätty nenän eteen ikään kuin valmiina; Jos saisin valita ruokalistalta ruoan ja se ei miellyttäisikään (been there, done that) se harmittaisi vähemmän kuin se, että kaikille ravintolassa istuvalle arvottaisiin satunnaisesti jokin ruokalaji listalta ja se olisikin kamalaa.

    On jotenkin helpompaa tehdä ”informed decision”, suomi ei taas suju kun on puhunut ja kuunnellut englantia tänään likaa, kuin saada hyvä kielipää, huono tasapaino, pitkät jalat tai kauhea akne syntymälahjanaan. 

    En tiedä, saiko tästä mitään tolkkua. 😀

  2. Kiitos Katie ja kaikki muut! Oli kiva tavata teitä livenä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *