Mainiota marraskuuta (blogihaaste)!

Aika kypsä äidiksi

Väittäköön T.S. Eliot mitä tahansa, kyllä marraskuu on kuukausista julmin. Pimeää, kylmää, sadetta/räntää/loskaa, jouluun on vielä aikaa, mutta joululahjapaniikki alkaa silti painaa päälle, päivät vain lyhenevät lyhenemistään. Usch.

Kun suklaakalenteriakaan ei tavan mukaan vielä saa korkata, jotain piristystä tähän ankeuteen on keksittävä - mutta onneksi minun ei ole tarvinnut keksiä sitä itse! Meriannen mielessä -blogin reipas Meriannen nimittäin sen jo pisti kiertämään: mainio marraskuu -valokuvahaasteen

Meriannen on Englannin Bournemouthissa asuva suomalaisäiti, jonka Eddieä vähän vanhempi tytär syntyi raskauskomplikaatioiden seurauksena cp-vammaisena ja kuurona. Meriannen blogi on haastavasta aiheestaan huolimatta ihanan elämänmyönteinen ja antaa kiintoisan näkövinkkelin erityislapsiperheen arkeen, ja tytär EL on aivan syötävän suloinen. Suosittelen kurkistamaan! 

Haasteen ideana on kuvata päivittäin allaolevien teemojen mukaan jotain mieltäylentävää, ja siihen voi osallistua niin Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa kuin blogissa; haasteen hashtagina toimii #mainiomarraskuu. Minä hirmulisko kun olen somerajoittunut, niin aion kuvata teemoja vain tänne blogiin. En ehkä postaa joka päivä, mutta joka päivä aion ainakin yrittää räpsäistä (tutuntärähtäneen) kännykkäotoksen ja postailla hyvänmielenkuviani ainakin viikottain. 

 

Lähdetkö mukaan piristämään ankeaa marraskuuta? Jos lähdet, vinkkaathan siitä kommenttiboksissani - ja kiitos kaunis, Meriannenkin tontilla

***

A photo challenge from a fellow blogger: to snap a happy picture every day in November, based on the given daily themes. Anything to cheer up this cruellest month! (T.S. Eliot surely hadn't lived through Finnish November, and it ain't much better in the Old Blighty...)

 

 

 

Kommentit

Amma
Why you little!!

Yritän muistaa :D (pitää varmaan laittaa päivittäinen ig-muistutus puhelimeen..)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Jee! Linkkaa sun iggi tähän, jos viitsit, niin käyn vaklaamassa...

Uuden elämän arvoitus

Vois lähtee :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Joo! Blogissa vai missä?

Uuden elämän arvoitus

Instassa ja varmaan linkitän blogiin :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Hyvä! Sä ootkin ollut turhan hiljainen viime aikoina. :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mä ajattelin kokeilla tarttua tähän haasteeseen blogin puolella :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Joo, kiva! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.