Makuuhuoneen uusi lattia

On se nätti. Ai että.

image.jpg

(Nuo palikat jalkojen alla suojelevat lattiaa ja auttavat siirtämään jumalattoman painavaa sänkyä naarmuttamatta parkettia. Valurautasänky on nimittäin ilmavasta ulkonäöstään huolimatta pai-na-va.)

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Nyt pitäisi vielä löytää sängyn viereen mustavalkoiset Afrikka-henkiset matot – ideoita? Ja ripustaa seinälle tuo peilinkuvatus, josta Mies ei suostu luopumaan… Vielä kun saisi sen maalaamaan nuo peilinkehykset ynnä ruman punaruskean lipaston, niin avot. Ai niin, ja king size -kokoinen sänkykin on mulle luvattu! Hmm, mahtuisikohan tuohon katossänky…? Hyttysverkon kanssa tuomaan lisää Afrikka-henkeä?

image.jpg

Jospa nämäkin saisi vihdoin seinälle… Eihän siitä olekaan kuin, hmm, neljä vuotta, kun ne Sansibarilta tuotiin!

image.jpg

Näihin vanhoihin marokkolaisiin valokuviin pitäisi saada kehykset… ja Miehen safarikuviin samoin. Ja keksiä niille paikat. Sängyn päälle? Oven pieleen?

image.jpg

Mitenkähän tuosta kirjahyllystä (myös Miehen aarteita, joista ei malta luopua, vaikkei tilaa ole ja kirjoja on ihan liikaa) saisi edustuskelpoisen? Puuviilupinta ei taida oikein tykätä maalisudista, joten saatan joutua sietämään punaruskeaa… Kallis BoConceptin hylly (joskus vuonna kivi ja kirves), ei saa kuulemma hävittää! 

Taas askeleen lähempänä ihannekotia…

***

Our bedroom floor is ready! Ooh, how I like it… Now we ”just” need to find black and white African-style bedside rugs. And paint the mirror and the chest. And do something to that cherrywood bookcase. And buy a king-size bed. And put up the African masks, old Moroccan photos, and DH’s safari photos… and the Africa-inspired bedroom will be ready! 

 

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (15)
  1. Ja kyllä, sen fixin voi repiä vuosien päästäkin irti ilman liimajälkiä. Olen testannut 😉

  2. Kuules. Minusta tuo vanha hylly on just ihan älyhieno ja afrikkateemaan sopiva. Sitä paitsi, punaruskea lämmin puu on aika in nyt. Mitä jos siirtäisit sen hyllyn tuonne sängyn päähän ja nuo lipastot jonnekin muualle? Sitten kirjat hyllyyn, ehkä muutama etninen koriste sekaan, palmu hyllyn päälle ja ne naamiot hyllyn yläpuolelle seinälle. Oih, näen sen jo sieluni silmin, että ois hieno 🙂

    1. Raissi Supersisustaja vastaa! 😀 Hyviä ideoita muuten paitsi että lipasto on tarpeellinen just makkarissa. (Ai miten niin mulle ei riitä pariovellinen henkarikaappi, neljä laatikkoa ja kaksi isoa yläkaappia?) Mut kieltämättä onhan toi tummanpunainen puu aika Afrikka-henkistä… Hmm, ehkä mä kokeilen dc-fixiä johonkin pienempään pintaan eka ja mietin sit, miten edetä! Vastahan tätä Afrikka-huonettakin on sisustettu neljä ja puoli vuotta…

      1. No mitä jos sen lipaston siirtäis vastaavasti hyllyn paikalle? 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *