Noch einmal, Liebster

Liebster Award -blogitunnustus kiertää taas pikkublogeja, ja Hellanlettas-blogin louna heitti sen minullekin. Kiitos! Liebsterin ideanahan on tehdä pienempiä blogeja tunnetuiksi, ja haasteen saaneen tulee vastata haastajan 11 kysymykseen ja valita sitten 11 alle 200 lukijan blogia, jotka haastaa eteenpäin. 

Edellisen kerran vastasin Liebster-kyssäreihin, siunakkoon, jo kaksi ja puoli vuotta sitten täällä

liebsterawards_0.png

Asiaan:

1. Minkä kirjan haluaisit lukea? Jos et pidä lukemisesta mikä leffa on seuraavana ohjelmassa?

Vaikka mitä! Oltiin juuri viikonloppua anoppilassa, ja anopin yöpöydällä odotti lukemistaan J. K. Rowlingin dekkari The Casual Vacancy. Se olisi kiva katsastaa. Harper Leen hurjasti hypetetyn Go Set a Watchmanin aion pyytää synttäri- tai joululahjaksi, ja Hilary Mantelin Susipalatsi-trilogian  kolmatta osaa, työnimeltään The Mirror and the Light, odotan jo ihan hulluna. Olisipa vain aikaa lukea enemmän! Kirjan vuoden lukuhaastekin on mennyt ihan reisille…

2. Mainitse yksi asia joka tekee sinut iloiseksi.

Tällä hetkellä ilahdun eniten vähäpuheisuudestaan kuulun poikaseni harjoittelemista sanoista – edes niistä vähäisistä: car, up, ten, bye-bye. Kunpa seuraava uusi sana olisi suomeksi…

3. Jos saisit valita yhden yliluonnollisen kyvyn, mikä se olisi ja miksi?

Aikamatkustaminen voisi olla aika ovelaa.

4. Mikä biisi jää usein soimaan päähäsi?

Sattuneista syistä viime aikoina turhan usein Leijonaa mä metsästän.

5. Suosikkilapsuusmuisto:

Ehkä aika kultaa muistot, mutta jo lapsena rakastin matkustamista: kesälomareissuja Fiatin takapenkillä Ruotsiin ja Tanskaan, Kolmårdeniin, Legolandiin, Tivoliin. Nukuttiin ahtaasti nahistellen kupoliteltassa, joka vuosi sateella, ja kokattiin priimuskeittimellä nötköttiä, josta kukaan ei tykännyt.

6. Onko käsilaukussasi jotain mikä ei sinne kuulu? Mitä se jokin on?

Ööh, tällä hetkellä esimerkiksi puoli pussia ”vauvakarkkia” eli kuivattuja hedelmänpaloja.

7. Inhokkibiisi:

Onkohan minulla sellaista? Räppiä en kyllä jaksa kuunnella, melkein kaikki muu menee.

8. Onko jotain mitä haluat tehdä elämässäsi ennen kuin kuolet?

Matkustaa maailman ympäri. Asua Afrikassa ja tehdä siellä kehitysyhteistyötä. Nähdä Eddien kasvavan tasapainoiseksi ja onnelliseksi aikuiseksi.

9. Mikä on suurin pelkosi?

Että lapselleni sattuisi jotain pahaa.

10. Mistä ammatista haaveilit lapsena? Toteutuiko haave?

Ensimmäisillä luokilla haaveilin kampaaja-kosmetologin tuplaurasta, varmaan siksi, kun kauneusalan ammattilaiset olivat aina niin nättejä, laitettuja ja hyväntuoksuisia. Sittemmin haave jalostui lentoemännäksi: nättiyden lisäksi pääsisi matkustamaan ja puhumaan vieraita kieliä, voi että! Harmillista kyllä, likinäköisiä ei lentoemäntäkurssille kelpuutettu, oli pakko keksiä jotain vielä raflaavampaa. Niinpä lukioikäisenä päätin pyrkiä YK:n pääsihteeriksi.

11. Keräiletkö mitään? Jos niin mitä?

En varsinaisesti, mutta edellisessä elämässä ostin aina teatterissa (oopperassa, baletissakin) käsiohjelman ja säästin sen muistojen laatikkoon. Maita haluaisin keräillä, siis matkustamiani maita, passinleimoja. Ehkä vielä jokin päivä…

 

Tunnustus on kiertänyt jo niin monilla eikä itselläni ole suoraan sanoen viime aikoina ollut aikaa tutustua uusiin pikkublogeihin, että jätän haasteen jatkamisen tähän, mutta kiitos vielä lounalle tunnustuksesta! 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Aijaa? Mä en oikeastaan edes tiedä, mistä tuo Rowlingin kirja kertoo, takakansitekstin olen vain lukenut. Hmm, kiinnostavaa.

    Ja kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *