Puoli vuotta kypsempi äiti

…tai itse asiassa puoli vuotta ja kolme päivää kypsempi äiti – Lilyn huoltokatko kun hitusen sotki tätäkin julkaisuaikataulua.

Mutta asiaan: jo puoli vuotta bloggausta Lilyssä takana! On kyllä ollut hauskaa: vaikka aloitin palstan pitämisen varsin itsekeskeisistä syistä – pitääkseni päiväkirjaa raskauden ja (toivottavasti) muksumme varhaislapsuuden ajasta sekä ylläpitääkseni rappeutuvaa suomenkielentaitoani – on minulle tullut iloisena yllätyksenä se, miten aktiivista ja mukavaa porukkaa täällä on ja miten helppo on ollut saada lukijoita, kommentteja ja kavereita. Tänään meikäläisellä näyttäisi olevan jo 88 rekisteröitynyttä lukijaa – huikeaa! Ajattelin tänne kirjautuessani, että ihan kiva, jos parikymmentä tyyppiä vaikka jaksaisi omanapaisia jorinoitani välillä selailla… Kiitos jokaikiselle lukijalle, kommentoijalle ja tykkäykselle!

Olen itse välillä aika kehno vastaamaan kommentteihin, mistä nöyrin anteeksipyyntöni. Ehkäpä asioihin tulee (pieni) muutos nyt, kun Lily on kauhean tohinan ja viiveiden jälkeen saanut kehitettyä yksittäisiin kommentteihin vastausmahdollisuuden…? Mitään en lupaa. 😉

Mutta te, ihanaiset lukijani! Puolivuotisen merkkipäivän kunniaksi ajattelin pistää pystyyn tämän blogin ihkaensimmäisen ARVONNAN. Palkintoja pähkäillessäni päätin, että jotain englantilaista on niiden oltava. Toivottavasti nämä kelpaisivat:

Neals Yard.jpg

  1. Neal’s Yard Remediesin lahjapakkaus, johon kuuluu suitsukkeen ja mandariinin (Frankincense & Mandarin) tuoksuiset suihkugeeli ja vartalovoide sekä vielä Save the Bees -kampanjan hunajahuulirasva. Lontoon Covent Gardenissa päämajaansa pitävä Neal’s Yard on yksi lempikosmetiikkamerkkejäni: laadukasta luonnonkosmetiikkaa, ei mineraaliöljyjä, keinotekoisia aromeja tai väriaineita, parabeeneja, silikonia eikä ftalaatteja, eikä ole testattu eläinkokeilla. Frankincense & Mandarin -sarjan valitsin täysin omanapaisista syistä, sillä olen itse hulluna tuoksuun: olimme vuosi sitten pääsiäisenä rantalomalla Omanissa, joka on maailman johtava frankincensen eli olibaanihartsin tuottaja, ja koko maa tuoksui siltä (tai no, ainakin meidän hotelli). Nytkin tulen aina tuoksusta iloiseksi. Se on lämmin tuoksu, muistuttaa männyn ja sitruunan yhdistelmää, ei ehkä ihan kaikkien mieleen. Käy mielestäni myös miehiseen makuun. Sarjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.
  2. Lohdutuspalkintona pienen brightonilaisen parfyymintuottajan Pecksniff’sin lahjapakkaus, johon kuuluu Graceful-sarjan kylpy- ja suihkugeeli, eau de parfum sekä käsi- ja vartalovoide. Graceful näyttää olevan viime kauden tuotteita, koska en firman omilta nettisivuilta löytänyt siitä enää mainintaa, mutta pakkauksessa tuoksua hehkutetaan näin: ”a feminine floral chypre with top notes of neroli , chamomile and pineapple, enhanced by a rich exotic accord of rose and ylang ylang”. Omaan nenääni tuo tuoksuu syvän kukkaisalta, selvästi kesätuoksulta.

Pecksniffs.jpg

Arvontaan voi osallistua jättämällä alakertaan kommentin, jossa voisi vaikka vinkata, millaisista aiheista erityisesti toivoisi minun kirjoittavan jatkossa, tai kysyä meitsiltä jotain, joka on jäänyt kirjoituksistani tai persoonastani mieltä askarruttamaan. Jos et ole rekisteröitynyt Lilyyn, jätähän toki meiliosoitteesikin. 

Ja vielä: jos haluat osallistua vain palkinnoista toisen arvontaan, mainitse sekin kommentissasi. Muuten oletan, että osallistut molempiin arvontoihin.

Vastausaikaa on viikko, eli sunnuntaihin 26.5. keskiyölle asti.

Parahinta arpaonnea! Toivottavasti jaksatte jatkaa lukijoinani jatkossakin.

suhteet ystavat-ja-perhe mieli hyva-olo
Kommentit (52)
  1. Kiitos! Minne päin Englantia olette tulossa, tiedättekö vielä? Olisi tosi mielenkiintoista lukea sitten myös teidän kokemuksista, joten vinkkaahan, jos Dummymummylle alkaa tulla sisältöä… Hieno nimi, muuten! 🙂

  2. Voi kiva! Palailen arkiaiheisiinkin varmaan enemmän, kun nämä ”isot” raskausaiheet, perhevalmennuskurssit sun muut, on käyty. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *