Supistelee?

Eilen illalla oli outo olo, tai oikeastaan se alkoi jo iltapäivällä töissä: vatsa pinkeänä kuin pallo, ahdisti ja puristi. Minä tietysti arvailin syyksi ilmavaivoja ja juoksin vessassa minkä kerkesin, mutta turhaan. Sohvalla ähkiessäni tein sitten niin kuin kuka tahansa järkevä äitikokelas tekisi ja aloin googlettaa oireita.

Harjoitussupistuksia! Jo tässä vaiheessa! Rv. 22 pyörähtää huomenna käyntiin. Voisiko olla? Oireet kyllä täsmäävät, paitsi että kestoa ihmettelin, kun ihme olo alkoi tosiaan jo iltapäivällä ja jatkui tuntitolkulla. Töistä kotiin kävellessä olo oli OK, mutta paikallaan oleminen sai vatsan heti kireäksi.

Illemmalla menimme saunaan, ja sinne lauteille jäi kehno olo. Saunan jälkeen kuuntelimme beiben sydämen puksutusta dopplerilla ja totesimme, ettei syytä huoleen taida olla. Nukuin hyvin ja heräsin maha normaalintuntuisena.

Kaikenlaista.

suhteet oma-elama terveys
Kommentit (14)
  1. Mun supisteluihin on suhtauduttu neuvolassa koko ajan niin, että ne kuuluu asiaan, eikä syytä huoleen. Mulla nyt vaan ei itsellä kärsivällisyys riittänyt siihen, että en huolestuisi, joten kävin yksityisellä ultrassa niiden supistusten takia. Niitä kun tuli pahimmillaan n. 5-10 minuutin välein jossain vaiheessa. Mut tosiaan mitään pehmenemistä tai lyhentymistä ei ollut havaittavissa. Nytkin niitä edelleen tulee mutta enää en niistä sen enempää huolestu.

  2. Kiitos Elmeri – sinne myös! Katsotaan kumpi ehtii maaliin ekaksi… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *