Synttäriarvonnan tulokset, olkaapa hyvät

IMG_1044.jpg

Alea jacta est! Kiitos blogini kolmivuotissynttäriarvontaan osallistuneille. Sain ihania ja osin yllättäviäkin vastauksia kysymykseen, mikä on ollut kiinnostavin, mieleenpainuvin tai yllättävin kirjoitusaihe tähän asti. Tiedän siis, millä linjalla jatkaa!

Suoritin arvonnan simppelisti käsipelillä Eddien lelurumpua apuna käyttäen. Ipana itse olisi saanut toimia onnettarena, ellei olisi juuri strategisella hetkellä nukahtanut päiväunilleen. Oho, juurihan pääsin valittamasta, ettei lapsi enää suostu päiväunille. No, joudutte nyt luottamaan siihen, että arvonta on suoritettu puolueettomasti ja pieteetillä, M.O.T.

IMG_4493.jpg

IMG_4494.jpg

IMG_4495.jpg

Rummunpärinää ja torventoitotusta…

.

.

.

Kaverini Jeninan Pretty Pretty Party -kaupan uniikkitaulun tai kolmen standarditaulun paketin voittivat:

IMG_4497.jpg

Siis Lilleri78 (joka tykkää mökkipostauksista ja ruokaresepteistä), jannamaria (jonka mieleen jäi kirjoitus ystävieni toteutumattomasta adoptiosta – se muuten on toteutumatta edelleen 🙁 – sekä Eddien kehityskatsaukset) ja La Milanesa (jolle blogin kohokohta oli Eddien syntymä) – lähetän teille yksäriviestin voitosta ja siitä, kuinka lunastaa se Jeninalta.

Lämpimät onnittelut voittajille! Ja kiitokset vielä kerran kaikille osanottajille todella mielenkiintoista kommenteistanne. 

***

Raffle results from the three-year anniversary celebration of my blog. Thank you to all participants! 

suhteet ystavat-ja-perhe sisustus
Kommentit (3)
  1. Kiva yllätys! Kiitos arvonnan järjestämisestä!

    1. Eipä kestä, kiitos vain osallistumisesta! Saitko sä mun meilin? En oo ainakaan vielä huomannut vastausta omassa inboxissani.

    2. Hei, miksen mä saa sua kiinni? Ootko saanut mun meilit? Vastauksia en ole bongannut, missähän vika..? Toivottavasti kaikki on hyvin! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *