Synttäriarvonta!

Yhteistyössä: Pretty Pretty Party

Kuten viime viikolla päivittelin, Aika kypsä äidiksi täytti taannoin jo kolme vuotta. Aivan mahtavaa! Ei pöhkömpi päätös ryhtyä raskaushuuruissani bloggaamaan ja vielä Lilyn alustalla – olen täältä löytänyt yllättävän mukavasti yleisöä ja jopa ihan oikeita ihania kavereita. Kiitos kolmesta vuodesta, upeat ihmiset! ♥ ♥ 

Synttäreiden kunniaksi haluaisin arpoa muutaman uniikkilahjan kaverini Jeninan Pretty Pretty Party -puodista. Jenina on viime kesänä Rovaniemeltä Lontooseen muuttanut äititoveri, joka kahden vilkkaan pojan kaitsemisen lisäksi on saanut aikaiseksi pistää pystyyn itse suunnittelemiaan juhlakoristeita ja julisteita myyvän nettikaupan. Huh, millä ajalla?! En tajuu.

image.jpeg

Jeninan puodin tuotteet ovat uniikkeja syntymäpäivä-, kaste- tai kodintauluja. Arvon kolmen vuoden kunniaksi kolme palkintoa, joista kuhunkin kuuluu voittajan itse valitsemaan taulupohjaan luotu uniikki sisältö; sopii mainiosti esimerkiksi lapsen syntymää tai merkkipäivää juhlistamaan. Voittaja voi itse valita, lähetetäänkö valmis tuote postissa (A4-kokoisena, kehystämättömänä) vai sähköpostitse tiedostona (jolloin sen voi tulostaa itse missä koossa haluaa). Palkinnot toimitetaan siis kehystämättöminä.

Jos uniikkitaululle ei ole voittajalla tarvetta, voi palkinnon vaihtaa myös Jeninan kolmen huoneentaulun pakettiin, siis vaikkapa tällaisiin:

image.jpeg

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä juttua 6.12. Suomen aikaa puoleenyöhön mennessä kertomalla, mikä on ollut kolmen vuoden bloggaushistoriani mieleenpainuvin, kiinnostavin tai yllättävin kirjoitus. Saa toki myös perustella. 🙂 Jos et ole rekisteröitynyt lilyläinen, muista jättää sähköpostiosoitteesi (se ei näy kuin minulle). Arvon palkinnot ja tiedotan voittajille 7.12.

Huom! En lupaa, että Jenina ehtii toteuttaa työt jouluun mennessä, joten joululahjaksi näistä ei ihan ole.

Odotan innolla vastauksianne!

image.jpeg

***

To celebrate the three years of A Rather Mature Mother, I’m organising a raffle for three readers to win a unique baby/kiddie poster from my friend Jenina’s shop Pretty Pretty Party. In order to participate, please leave a comment (instructions in English here) by 10pm GMT on 6th December by telling me what has been the most memorable, interesting or surprising blog post in this blog so far. Good luck! 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe sisustus
Kommentit (21)
 1. La Milanesa
  5.12.2015, 22:45

  Kohokohta oli tottakai E:n syntymä! Muistan kun h-hetken lähestyessä piti käydä monta kertaa kurkkimassa blogia – eikö vieläkään! Ja sitten viimein saimme iloisia uutisia. Muistan vielä pihtien jäljen pikkuisen herkässä ihossa.
  On ollut mukava lukea myös E:n kehityskertomuksia. Ja ihan yleensä elämästä ulkosuomalaisena äitinä, politiikasta, yhteiskunnallisista asioista, E:n koulujutuista, matkoistanne, kirjoista jne. Kirjoitat mukavasti ja toivottavasti jaksat kirjoittaa blogiasi vielä pitkään!

  1. Onnea, toveri – säkin voitit arvonnassa! Meilaan sullekin, miten saada palkinto Jeninalta. 

   Ja mille grazie ihanasta kommentista! Yritän parhaani ehtiä kirjoittaa vielä pitkään – halua on, aikaa vähemmän. 🙂

 2. Mieleenpainuvinta on tietysti teidän tarinanne kokonaisuudessa: Eddien odotus ja syntymä sekä kasvu ja kehitys. Kaunis ja kipeä perhetarina, jota kehystää (omasta Suomi-näkökulmasta katsottuna) varsin erilainen miljöö: Lontoo ja kaikki muu brittiläisyys sekä ulkosuomalaisuus.

  Mökki-postaukset ovat myös jääneet mieleen, koska kuvat sieltä edustavat kyllä suomalaista kesämökki-idylliä parhaimmillaan. Ja tietysti myös viimeisimmät postaukset ovat mielen päällä, näin lukijana mukana elien

  <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *