Terassikausi korkattu

Mikä upea kevätpäivä! Ei tuntunut edes keväältä enää, vaan kunnon kesältä. Tällaisena päivänä ei voinut muuta tehdä kuin suunnata parin muun Suomi-mutsin kanssa terassille nauttimaan roséviiniä ja vuohenjuustosalaattia. Eddiekin sai varpaansa paljaiksi ja oli ilmiöstä niin innoissaan, että kikatteli itsekseen koko kotimatkan.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ei, en ole raskaana. Ehkä pitäisikin siirtyä raskauspaitojen käytöstä normiteeppareihin… (Kas, päivän asukin se siinä! T-paita JoJo Maman Bébé, villatakki H&M, farkut TopShop, kengät Jane Shelton. Aurinkolasit Converse, kello Mondaine, hoitolaukku SkipHop.)

image.jpg

Kotimatkalla koivut olivat jo täydessä lehdessä.

***

What a glorious day today! It would have been criminal to spend it indoors, so a couple of other Finnish moms answered my siren call and we basked the afternoon in the lovely (and surprisingly empty) garden of The Canonbury. A glass of well-chilled rosé and a goat’s cheese salad, yum!

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentit (3)
 1. Oi miten kesäisen näköistä! Tullaan heti pääsiäisen jälkeen niille nurkille, mutta mitä ihmettä sinne laittaa päälle ja varsinkin mitä laittaa vauvalle päälle?!? Vaunut tulee ratasosalla mukaan, mutta onko äp:n kevyttoppapuku liikaa? Meillä on vaan superlämmin lämpöpussi eli se jää kyllä kotiin. Pikkukaupungissa ja päikkäreillä buffaloilla kelpaa, mutta pärjääkö niillä mitenkään Lontoon kaduilla jos vaihtaa metrot busseihin eikä mene pahimpaan ryysikseen? Nimimerkillä tulee meillä myös Manduca mukaan 🙂 Ihania kevätpäiviä!

  1. Tervetuloa! 🙂 Mä en ole enää käyttänyt sitä kevyttoppapukua, tuntuu musta jo liian kuumalta, mutta meillä kylläkin on Bugiksissa vielä lämpöpussi. Sen kanssa Eddie on ollut ulkona välillä fleecehupparissa, välillä velourhaalarissa, joskus ihan vain villatakissa ja myssyssä. Ehkä jos rattaissa ei oo mitään lämpöpussia, sitten ottaisin varmuuden vuoksi sen toppapuvun mukaan? Tai sit vaikka sen äitiyspakkauksen villapuvun?

   Mä en tiedä, ovatko Buffalot isommat kuin meidän Cameleonit, mutta noi meidän kärryt ainakin mahtuvat busseihin ihan hyvin. Tai siis joissain busseissa täällä on rasittava keskipilari, jonka ympäri Bugiksilla on tosi hankala päästä, mutta silloin usein kuskikin tietää sen ja kehottaa menemään keskiovista. Täällähän siis mennään bussiin etuovesta, ja yhteen bussiin saa ottaa vain kahdet vaunut kerrallaan (ja pyörätuoleilla on ”etuajo-oikeus”). 

   Joillain metroasemilla on hissit, se näkyy metrokartasta pyörätuolin kuvana. Muillakin asemilla pystyy sompailemaan kärryjen kanssa ainakin, jos on kaveri mukana, sillä monilla asemilla on kiinteitä portaita, joista ei kerrota missään oppaissa tai kartoissa, pitää vain tietää ne. Eli suosittelisin, että yritätte välttää metroa ruuhka-aikaan – tai no, on ne bussitkin kyllä ruuhka-aikaan aika täysiä. Eli jos voitte olla liikenteessä jalkaisin tai Manducalla n. klo 7.30 – 9.30 ja 16.30 – 18, saattaa helpottaa kaikkien matkustamista. 🙂

   1. Jes, kiitos vinkeistä! Pitääkin testailla, että mitä ihmettä me otettaisiin mukaan. Vaihdetaan ratasosaan tällä viikolla reissua silmällä pitäen ja testaillaan eri vaihtoehtoja. Pikkuisen kanssa ei ehkä niitä valjaitakaan tarvitse kun ei tuo vielä mihinkään karkaa, joten ehkä äp:n ohut makuupussikin voisi olla ratkaisu? 

    Buffalot on suunnilleen saman kokoiset kuin Cameleonit eli varmaan mahtuvat myös busseihin. Silti voi apua, etuovista sisään? No, ehkä me pärjätään! Aamuruuhka varmastikin missataan aamu-unisina, ehkä 9.30 päästään lähtemään aamupalalta kohti kyliä.. mutta tuon iltapäiväruuhkan kanssa voi olla vähän hankalampaa. No, pitää vaan suunnitella reitit niin että ollaan väljemmillä vesillä ja vaikkapa puistossa kävelyllä tai jossain syömässä tuohon aikaan. Oi että, vähänkö kivaa päästä lomareissuun!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *