Vauvavuoden kuukausikatsaukset samalla sivulla

Paatuneimmat Eddie-fanit ovat saattaneet kenties huomata, etten ole kirjoittanut lapsukaisesta 13-kuukautiskatsausta. Meinasin lopettaa kehityskertomukset ensimmäisiin synttäreihin – ennen kuin tajusin, että nythän ne kehitysharppaukset vasta alkavat. Jeskamandeera, miten paljon jässikkä on oppinut sitten synttäreidensä!

Eli ei malta lopettaa. Mutta jospa tästä lähtien yrittäisin kirjata kullannuppumme huiman kehityksen vaikka parin kuukauden välein? Kohtahan poju täyttää jo 14 kuukautta, eli jääkäähän (paatuneimmat Eddie-fanit ainakin…) kuulolle, mitä kaikkea uutta ja ihmeellistä viktorianaikaisessa pohjoislontoolaistalossa on opittu sitten heinäkuun alun.

_DSC0581.jpg

Tässä kuitenkin kätsysti yhdessä paketissa Eddien synnytyskertomus ja vauvavuoden kuukausikatsaukset (no eivät ne muita kai kiinnosta kuin itseäni, mutta löydänpähän ne tarvittaessa itse helposti tarvitsematta plarata läpi kaikkia lapsen kehityksestä -juttuja…):

IMG_2571.jpg

IMG_3359.jpg

IMG_4284.JPG

Hauskahan noita on peräperää lukea, tällaisen paatuneen fanin. Tajusin esimerkiksi, ettei jätkä ole imeskellyt varpaitaan enää kuukausiin (vaikka muut käärmemäiset joogavenyttelyt kyllä sujuvat). Ja ai että se oli pieni. Ja miten vähän sillä oli tukkaa! Ja miten vauvalta se näytti ilman hampaitaan… Aww.

IMG_6167.jpg

***

A list of monthly updates from Edster’s first year. From now on, I’ll try to note down his developmental steps every couple of months.

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *