UKK

urho_kaleva_kekkonen.jpg

 

Pistä krooninen perfektionisti perustamaan blogia, ja voit olla varma, että aikaa tuhraantuu. Ja paljon. Tässä tapauksessa ensimmäisestä ajatuksesta ”olis kiva saada ajatuksia (virtuaaliselle) paperille sen sijaan, että vaan pyörittelisi niitä päässä” on mennyt yli kolme vuotta. 

Parempi myöhemmin kuin ei koskaan ja muita kliseitä siis… blogin on tarkoitus olla mulle tila kirjoittaa siitä, mitä päässä sillä hetkellä liikkuu. Ja samalla kenties oppia päästämään projekteista irti ilman, että niiden täytyy olla lähellekään täydellisiä (huh, meinasi tulla pilkkuvihre tähän lauseeseen!).

Mitään tiettyä teemaa tällä blogilla tuskin tulee olemaan. Sen verran voin veikata, että asukuvia tai shoppailuesittelyjä täällä tuskin tullaan näkemään, mutta sitäkin enemmän päässä pyörineitä (enemmän tai vähemmän hyvin jäsenneltyjä) ajatuksia kaikesta siitä, mitä olen kuullut ja nähnyt viime aikoina. 

(Puujalkahuumorintajun omaavana ihmisenä päätin otsikoida tämän ensimmäisen blogipostauksen ”UKK” eli Usein Kysytyt Kysymykset, ei sillä että kukaan nyt ainakaan vielä on mitään kysynyt mutta kun tän ekan postin ajatushan on vähän avata blogin ideaa tai niinku sillee. Kekkosen kuva liittyy siihen, että olin tosiaan hyvin pitkään hämmentynyt, miksi suomenkielisillä nettisivuilla lukee aina ”UKK”. Meni hetki, ennen kuin tajusin sen olevan käännös paljon loogisemmasta FAQista (Frequently Asked Questions), eikä Kekkosfanien salaliitto. Eniveis, tällaistakin sekavaa läppää täällä blogissa tullaan näkemään. Mutta tuskin enempää Urkin kuvia.)

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *