Paluu

Tervetuloa ”uuteen” blogiini, olit sitten vanha tai uusi lukija! Vanhan blogini Norjan elämäni alkuajoista löydät täältä: https://www.lily.fi/blogit/17-seconds-all-you-really-need/. Sieltä siirryin pariksi vuodeksi  bloggaamaan Tehy-lehden verkkosivulle, kunnes blogin ja ”oikean” elämän yhdistelmä kävi turhan raskaaksi ja päädyin lopulta irtisanoutumaan viime vuoden lopulla.

Rehellisyyden nimissä: suurimmaksi osaksi en ole kaivannut bloggaamista lainkaan (teitä lukijoita kyllä sitäkin enemmän, toivottavasti löydätte tänne uuteenkin blogiin!). En sitä, että on aina oltava pohtimassa aiheita, ottamassa kuvia. Sitä, miten niiden hetkien lisäksi, jolloin ihan oikeasti käytännössä sitä blogiaan kirjoittaa, se valtaa mielen niin kovin kokonaisvaltaisesti, haukkaa elämästä isomman osan kuin itse olin lopulta valmis antamaan.

Tässä minä silti näköjään olen, näppäimistön ääressä. Kai, koska kirjoittamisessa on jotain, joka ei halua päästää irti minusta – olen kuitenkin lopulta kaivannut tapaa saaada ajatuksiani ulos, muotoiltua ja käsiteltyä, tehdä kaikesta myllerryksestä jotain käsiteltävissä olevaa, hahmotettavaa.

Ja käsiteltäväähän viimeisessä puolivuotisessa riittääkin. Suurimpana kai, ja isoimpana syynä siihen, että lopetin bloggaamisen juuri silloin kun sen tein (koska tätä en olisi jaksanut sitä samalla eläessäni vielä jakaa blogissa) – erosin lempiruotsalaisestani, miehestä, jonka kanssa oikeastaan olisin halunnut jakaa loppuelämäni. Miehestä, jonka kanssa olisin halunnut asettua aloilleni, saada lapsia, olla se ikuinen tiimi, josta aina olen haaveillut.

Hän ei kuitenkaan haaveillut siitä samasta elämästä kuin minä, eikä juuri mikään ole koskaan tehnyt niin kipeää kuin sen tosiasian hyväksyminen viime vuoden vaihteessa. Nyt alkaa elämä kuitenkin voittaa, ja voimalla se sen tuntuukin tekevän.

Luvassa on siis jatkossa ajatuksia ero(i)sta, elämästä yli kolmekymppisenä, perheestä haaveilevana naisena (spoiler alert: se ei oo helppoa!), elämästä täällä Oslossa. Uuden nimen alla, koska hyväksyttävähän sekin on tässä vaiheessa, että vanhan blogin nimi nyt vain oli kenties vähän monimutkainen, vähintäänkin kovin pitkä.

Päivitystahti tulee luultavasti olemaan jonkin verran Tehyn blogia verkkaisempi, sisältö sen sijaan entistä vahvemmin juuri minua. 

Tästä tulee hyvä. <3

hyvinvointi parisuhde oma-elama syvallista
Kommentit (1)
  1. Kiva, että jatkat taas. Kirjoitat niin hyvin. <3

Kommentointi suljettu.