I <3 food

Mä syön tosi paljon. Mä oon aina syönyt tosi paljon. Joskus mua nolotti se hirveesti ja kyllä se mua välillä nolottaa nykyäänkin. Enää en ehkä pysty vetelemään samoja määriä safkaa kuin aikaisemmin ihan vaan siksi, että Ainon paikalle saattais tulla ryhävalas. Nyt on jo ryhävalaan poikanen, et ehkä mä pysyn vaan tässä. Ei sillä että ryhävalaissa olis mitään vikaa, ne on ihan cool! 

tumblr_lr0nngxisz1qic9imo1_500.jpg

Vaikka syön paljon, mä yritän syödä hyvää ruokaa. Kuitenkin myös mulla on kompastuskiviä. Muutama. Parit vaan. 

Mä en voi ostaa kotiin

– Tortillasipsejä aka natsoja aka nachoja aka aaaaaaahhhhhhh MÄ RAKASTAN NIITÄ. Useammin kuin kerran multa on baarista palaamisen jälkeen fyysisesti raastettu sipsiastia sylistä. Mikä on tietysti ihan järkevää, vaikka oonkin tuntenut sielussa kipua. 

Irtokarkkeja, etenkään hedelmäkarkkeja. Kaikki ne punaiset apinakarkit ja nallekarkit ja tutit ja naperot ja kolamadot ja toffeefudget ja tykkäänhän mä kyllä joguttirusinoistakin ja salmiakista ja entäs sitten IHAN KAIKKI IRTOKARKIT. Eli ei siis mitään rotia.  

Tjaa. Ei näitä nyt niin paljon ollutkaan. Mutta jos jonkin kanssa lähtee hanskasta, niin näiden. Muuten pystyn syömään nykyään ihan fiksustikin, mutta näiden kanssa… ei mahiksii. 

Mutta hyvä ruoka, ah. Se on hyvää. Kesällä Riikassa kävin tosi hassussa turistiravintolassa syömässä, jossa coverbändi soitti mm. Elviksen biisejä ja tarjoilijat olivat pukeutuneet fiftarityyliin. Ruoka ei yhtään natsannut mestaan, sillä se oli TÄYDELLISTÄ. Söin salaattia, jossa oli mukana aivan onnettoman pieni biitti jumalaista pork bellyä. Pala oli kokoa kantti kertaa kantti, mutta maku oli jotain niin upeeta, että huokailin tyytyväisyyttä joka haukulla. Uuuuh se rasvan määrä ja mehukkuus..Huhhuh. Yritin suostutella matkaseuraa ravintolaan vielä toisena iltana, mutten jostain syystä saanut suostumusta. Anyway, possunvatta jäi kummittelemaan mun mieleen varmaan ikuisiksi ajoiksi. 

Koska possulla on nyt hekumoitu, nyt viikonloppuna mä ajattelin tarttua ultimaattiseen haasteeseen: Karamellipossu Farangin tapaan. Tätä reseptiä hain netistä ja osumia tuli vastaan aika paljon. Aattelin noudatella jotakuinkin tätä: http://blogit.mtv.fi/sivumaku/2012/12/03/karamellipossu-farangin-tapaan/

Mä en tiiä mitä tästä tulee, mutta mä aion yrittää. 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli Ajattelin tänään