Mä oon pala(n)nut.

Moi. 

Voi että, mullahan on blogi. Sori baby, mä oon ihan rehellisesti sanottuna vaan sivuuttanut sut mun elämästä. On ollut vähän kiirettä, muutoksia. En oo vaan pystynyt fokusoimaan suhun. Mut syönyt oon ja kokannutkin!

Huomioita maanantaihin….ja hei tähä vuoteen!

1. Siis, miksi muka pinaattilettuja ei vois syödä joka päivä? Siis onks siitä olemassa joku sääntö? 

2. MÄ NIIN ONNISTUIN TEKEMÄÄN MUSTAPAPUQUESADILLOJA. Eli näitä: http://chocochili.net/2011/06/mustapapuquesadillat/  

3. Oon ihan päällikkö Fantasy Premier Leaguessa. Vaik ei ehkä uskois.

4. Se ettei ole työpaikkaruokalaa, tuo ihan uudenlaisia haasteita safkasuunnitteluun. Siis, eväät. Omg. 

5. Oon tehnyt mustapapupihveistä mun uuden bravuurin. 

6. Kasvisreseptien kerääminen/toteuttaminen on pirun haastavaa. Edelleen liikun siellä mukavuus/jauheliha-alueella. 

Hei, baby, blogini. Mä lupaan arvostaa ja rakastaa sua enemmän jatkossa. Oot kuitenkin ihan rento. Rento on ok.

Muka-hauskasti nimetty otsikko nauratti mua. Itteeni. Ainakin. 

Puheenaiheet Ruoka ja juoma Ajattelin tänään

TESTAAJA-AINO TESTAA: Risenta FRÖKNÄCKE eli siemennäkkäri

Hoi sie!

Testaaja-Aino on palannut, jes! Meen suoraan asiaan eli let’s do this:

TESTAAJA-AINO TESTAA:

Risenta FRÖKNÄCKE eli siemennäkkileipä

Jep, noniin. Oon tehnyt siemennäkkileipää omalla (lue: äidin) ohjeella lähes täydellisellä lopputuloksella, joten oli tosi mielenkiintoista testata, miten valmis siemensekoitus pärjää testissä ns. aidon, itsetehdyn rinnalla.

dscf2211.jpg

dscf2213.jpg

Tässäpä tätä ohjetta, enää tarttee vaan osata lukea.

dscf2217.jpg

Homma on siis aika yksinkertaista. Laitat pussin sisällön, veden ja öljyn astiaan turpoam.. Hei, hetkinen.

dscf2220.jpg

Masa, ei nyt helvet..

dscf2219.jpg Hei!?!!

dscf2221.jpg

Pirun kauha, pois sieltä nyt!

dscf2222.jpg

Tsiisus! Oikeesti. Kevyt trollaaja, huhhuh.

dscf2224.jpg

Tässä siis valmis siementaikina taputeltuna levylle. Uunin kautta ja TADAA:

dscf2231.jpg

VALMISTA.

En voi nyt kyllä muuta sanoa, että tää on ihan päällikköä, JES RISENTA! Näkkäristä tulee mukavan rapsakkaa, siemensuhdanne on sopiva ja valmistus helppoa. Valmis pussi on tosi riittoisa ja riittää hyvin kahteen isoon pellilliseen. Maku on myös hyvä, joskin lisäisin itse vielä päälle hippusen suolaa. Tosiaan, ehkä parasta tässä oli todellakin helppous. Kun aineita alkaa sekoittamaan itse, täytyy ne a.ensin ostaa b.sekoittaa. Siis, ihan hirveen vaivalloista. Ei vaan, laskin tässä (mun matikalla tosin, kröhöm), että valmispussi tulisi jopa edullisemmaksi pitkässä juoksussa kuin aineiden ostaminen erikseen. Tosin jokainen taaplaa tyylillään, mutta itse aion luottaa jatkossa tähän tuotteeseen.

Testitulos:

Such wow. Very amaze. TODELLA HYVÄÄ.

Koti Ruoka ja juoma DIY