Valkosuklaapuolukkamuffinssit… tavallaan.
Noniin. Mulla on sellainen teoria, että joka kolmas mun keittiössä tapahtuva tuotos epäonnistuu totaalisesti. Eli siis 2/3 on jotakuinkin syötävää ja välillä onnistun ihan täydellisesti. Tästä hyvänä esimerkkinä mm. perjantain U-P-E-A salamipizza sekä lauantain kirjolohitsydeemi katkarapukastikkeella. Näistähän ei ole kuvia, sillä mulla oli ihan törkee kiire syömään, hehheh.
Noooo, niin koitti lauantai ja tarkoituksena oli tehdä valkosuklaapuolukkamuffinsseja. Oon tehnyt ko kamaa joskus aikaisemmin ja hyvällä lopputuloksella, siis ihan kehuja saanut ja sitärataa. Ehkä tässä kaikessa oli kyse vaan siitä, että en tehnyt näitä yksin vaan mun broidin kanssa. Lopputulos taisi kyllä mennä silti mun piikkiin…
Kröhöm.
Kuva on mun puhelimesta. En usko että parempi kuvanlaatu pelastais mitään, tai siis ehkä tällä kuvanlaadulla päinvastoin peitetään pahimmat rosot. Tai…sitten ei. No mutta, anyways. Mistä mä olisin voinut tietää, että jos käsken sekoittamaan kuivat aineet, niin oikeesti tapahtuu? Lisäsin siis himpun verran ekstraleivinjauhetta ja BOOM. Pikkasen sielua korvensi mutta minkäs teet.
Btw, maku oli hyvä. Varmasti osasyynä tähän oli mun lisäämä ekstrasokeri, sillä ”enough is never enough.”